Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE)

Màster
On-line
60 crèdits
7467 €

Descripció

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) és un programa innovador que respon als reptes i necessitats del sector amb una metodologia adaptada a l'entorn empresarial, tant del sector privat com de les empreses públiques.
El programa es divideix en 45 crèdits comuns, amb un itinerari adreçat a la funció directiva amb un sentit eminentment pràctic, on es combinen els coneixements amb el desenvolupament personal i professional de l'alumne. Compta també, amb un treball de fi de màster de 15 crèdits que es complementa amb els diferents mòduls i matèries de manera seqüencial.
El màster, que es desenvolupa sota una metodologia distància en línia, pot realitzar-se en 12 mesos, gràcies al seu model d'aprenentatge flexible que s'adapta a les necessitats dels participants.
Si vols especialitzar-te en organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci, disposes d'una titulació universitària, però no disposes de temps per assistir a classe o bé vols fer compatible la teva vida familiar i laboral amb la teva formació, aquest és el màster que necessites.
En acabar, rebràs una triple titulació de màster expedit per la Universitat de Lleida, l'EAE Business School i Ostelea.

Raons per estudiar el Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) a Ostelea:
• El turisme de negocis té un elevat potencial de desenvolupament i segueix creixent tant a Espanya com a la resta del món. Sent per tant un sector que ofereix i seguirà oferint moltes oportunitats professionals.
• L'elevat nombre d'esdeveniments de caràcter internacional que cada any se celebren Espanya, el converteixen en un dels principals països del món en el sector del turisme de negocis o MICE. Això fa que les empreses del sector demani de forma permanent professionals preparats amb coneixements específics del sector.
• El Màster compta a més amb l'aval de dos socis de referència, a nivell nacional, al sector de la formació: EAE Business School, segona escola de negocis més prestigiosa d'Espanya 2014; i la Universitat de Lleida, que recentment ha estat distingida com a Campus d'Excel·lència Internacional.

Temari

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea es classifica en 6 mòduls:
• Marc estratègic de l'empresa i del turisme de negocis
Gestió d'esdeveniments
Protocol
Màrqueting i comunicació
Finances, control de gestió i aspectes legals en la gestió d'esdeveniments
Recursos humans i habilitats directives

Durada

Convocatòria oberta per a maig i octubre del 2017.

Objectius

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci et permetrà:
Conèixer i dominar les eines pròpies de la comunicació empresarial amb un èmfasi especial en l'organització i gestió d'esdeveniments com a part de l'estratègia de comunicació i de màrqueting dins el sector turístic i hoteler.
Adquirir les habilitats directives i els coneixements necessaris per desenvolupar els diferents models de protocol en el sector de la gestió d'esdeveniments.
Desenvolupar la teva carrera professional a nivell directiu dins el sector del turisme de negocis i de l'organització d'esdeveniments.
Tenir una visió integral de la indústria dels esdeveniments i del turisme de negocis que et permetrà ampliar i millorar els teus coneixements sobre els processos claus en l'organització dels diferents tipus d'esdeveniments.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ: El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality. El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

L'objectiu d'aquest màster és preparar professionals perquè desenvolupin la seva activitat professional en l'àmbit de la gestió i organització d'esdeveniments, el protocol i el turisme de negoci. Per això oferim una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en empreses d'organització d'esdeveniments o en àrees de Protocol d'institucions, així com per a l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions). En finalitzar el màster, l'alumne podrà: Organitzar esdeveniments culturals per a empreses privades, públiques o clients individuals. Gestionar i organitzar esdeveniments de patrocini, sponsorització i mecenatge per a empreses que utilitzen aquestes tècniques com a forma de comunicació amb el seu mercat .. Desenvolupar la seva carrera professional en agències de relacions públiques i de comunicació dedicades a l'organització.

Promocions

Finançament, beques i ajudes disponibles.

Borsa de treball

El Servei de Carreres Professions canalitza i serveix de punt de trobada entre els alumnes, exalumnes i les empreses col·laboradores i altres col·lectius empresarials que demanen professionals.
Campus i seus: Ostelea - EAE
Ostelea Barcelona
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
Ostelea Madrid
C/ Príncipe de Vergara, 108 28002 Madrid
Cursos més populars
X