IED Istituto Europeo di Design - Barcelona

Master in Interactive Apps Design

IED Istituto Europeo di Design - Barcelona

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
14.800 €

Descripció

L'objectiu principal del Màster en Interactive Apps Design és facilitar als estudiants el desenvolupament de les seves habilitats perquè puguin afrontar futurs projectes amb diferents enfocaments: Digital Environment Analysis, Thinking Out of the Box, Design Thinking Skills, Study of User Experience i Entrepreneurship.

La transformació digital requereix la integració de la tecnologia en la vida quotidiana. Afrontar aquest canvi és la clau de la innovació tecnològica i exigeix assimilar nous conceptes com: IOT, Big Data, Digital Fabrication i els models de negoci derivats.

El que també implica oferir als participants habilitats pràctiques com: Design Thinking, creativity, design, Interactivity, customised experiences.

Responent a aquesta necessitat, el Màster en Interactive Apps Design es dirigeix a creatius i programadors que volen professionalitzar-se en el món del desenvolupament i el disseny d'aplicacions interactives en totes les seves facetes.

Veure més

Destinataris

Aquest màster està dirigit a creadors que tinguin coneixements de programació, principalment programació per objectes. Programadors, enginyers, dissenyadors gràfics, artistes amb coneixements en programació d'objectes (llenguatges Objective C o Java) o programació estructurada utilitzant llenguatges com C ++, Javascript, i també professionals del disseny, el disseny multimèdia, disseny audiovisual i comunicació visual.
Veure més

Requisits

Es recomana tenir coneixements avançats de, almenys, un dels següents llenguatges de programació: Java, Javascript, C ++, PHP, Phyton. És fonamental que els aspirants que no tinguin experiència prèvia en programació, es preparin en el domini bàsic de la programació per objectes (C ++, Java, Javascript).

Metodologia

El pla d'estudis té un enfocament pràctic i orientat a la realitat del mercat basant-se en el concepte de learning-by-doing. El curs s'estructura en base a dues àrees de continguts: el disseny de l'experiència de l'usuari i la programació. Aquests coneixements s'adquireixen a través de dos eixos didàctics: l'execució del projecte i la col·laboració amb altres institucions.

Els alumnes aprenen tècniques de prototipat ràpid, testeig i avaluació d'alternatives en el disseny d'interfícies múltiples, amb l'objectiu d'aconseguir el millor disseny d'interacció, i dominant els processos per posar-lo en pràctica mitjançant un procés Agile. El desenvolupament de prototips i maquetes aporta un alt nivell de comprensió sobre els processos de treball interdisciplinaris i la gestió d'implementació d'una interfície interactiva. Mitjançant exercicis pràctics, i treball de taller, els alumnes aprenen a gestionar i liderar equips de treball, habilitat que els permet tirar endavant projectes

Idiomes en què s'imparteix

Anglès.

Horari/Torn

Dilluns a dijous de 18.30 a 22.40 i viernes de 16.30a 22.40.

Durada

Data d'Inici: 17/01/2019.
Durada: 5 mesos.

Lloc on s'imparteix el curs

IED Barcelona

Objetius

Formar professionals capaços de conèixer i comprendre profundament les habilitats i eines necessàries per desenvolupar interfícies interactives que connectin tota la informació possible a Internet de les coses, independentment de la interfície que el fa visible. Coneixent les diferents etapes de la creació, els alumnes poden desenvolupar projectes des d'un enfocament de disseny centrat en l'experiència de l'usuari i en la interacció.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Perspectives laborals

Desenvolupament de projectes en empreses petites, mitjanes i grans, i també impulsant diferents start-up i nous projectes.
Incorporació en equips interdisciplinaris en departaments creatius d'agències de publicitat i estudis de disseny, enfocant-se en la comunicació interactiva.
Disseny gràfic d'interfícies
Disseny d'interacció orientat a la mobilitat
Gestió integral de projectes, des de la comprensió de la problemàtica, propostes de conceptes i prototipat ràpid.

Preu

14.800 €