Complemento Profesional

Màster en Intel·ligència Emocional i PNL

Complemento Profesional

Màster
On-line | Semi-presencial
700 €

Descripció

Les Eines Psicològiques i la intel·ligència emocional són cada vegada més necessàries per a la gestió de personal. Amb aquest Màster adquiriràs les estratègies per ser un directiu que utilitza la IE per dirigir persones i obtenir els objectius demandats.

Temari del curs

Coaching personal i executiu
Com a coach personal es treballaran:
Preguntes poderoses
• Escolta activa: Entrenaràs la capacitat d'escoltar al client a un nivell profund, incloent tant les paraules com el llenguatge corporal, l'energia, les emocions i el silenci. També adquiriràs l'habilitat d'integrar els tres nivells de l'escolta.
• Rapport: Desenvoluparàs l'habilitat de crear connexió i sintonia amb el client des del primer instant per ajudar a sentir confiança. Aprendràs a posar-te en el lloc de qualsevol client de manera que crearàs un espai segur i neutral.
• Feedback: Seràs capaç de compartir les teves observacions per ajudar al client a tenir més claredat, conèixer-se a un nivell més profund, empoderarlo, reconèixer els èxits i habilitats, motivar i estimular el canvi, ajudant-li a desbloquejar-se. I potenciaràs la teva habilitat per servir com a mirall sense judicis.
• Rol d'observador: També adquiriràs un paper d'observador per dur a terme converses altament efectives. Desenvoluparàs la capacitat de tenir una metavisión de la sessió per saber quin aspecte tractar en cada moment (valors, creences, perspectives, sensacions presents, ...).
• Procés de coaching:. Dominaràs les etapes del procés de coaching: clarificació de l'objectiu a aconseguir, anàlisi de la situació actual, exploració de recursos i oportunitats, identificació i superació de creences limitants i bloquejos, creació d'un pla d'acció, seguiment dels resultats i revisió de la estratègia.
Desenvoluparàs una àmplia comprensió del lideratge i del seu desenvolupament.

Desenvolupament directiu
• Resolució de conflictes: Aprendràs a identificar les situacions que requereixen d'una solució negociada i practicaràs les tècniques concretes que es traduiran en resultats concrets.
• Gestió del talent i gestió de persones.
• Gestió del temps
• Parlar en públic: Coneixeràs les claus pràctiques per parlar en públic i coneixeràs les estratègies per comunicar-te de manera individual i grupal.
Intel·ligència emocional
Aprendràs el procés de gestió emocional amb tècniques especialitzades de PNL i les habilitats per desenvolupar la intel·ligència emocional.
Veure més

Destinataris

A qui va dirigit: a tota persona que vulgui especialitzar-se en Intel·ligència Emocional i Coaching per aplicar-lo a àmbit laboral o a tota persona que li interessin aquests coneixements.

Metodologia

On line: amb consultes al tutor per mail.
Semipresencial: amb pràctiques presencials o per Skype al c / Rosselló 17 de Barcelona.

Objectius

Es treballarà la funció directiva en la seva extensió màxima, obtindràs eines i coneixeràs funcions del coaching executiu. Aprendràs a resoldre conflictes dins de l'equip de treball, gestionar el talent disponible i tot el procés de coaching aplicat a la gestió de personal, adquiriràs totes les habilitats per al desenvolupament de la Intel·ligència Emocional en càrrecs de responsabilitat.

Promocions

Promoció mes d'abril: Inscriu-te sense matrícula i amb una formació intensiva de regal.

Preu

700 €
Preu: On line 700 euros. Preu semipresencial (amb 40 pràctiques directament amb l'especialista): 1250 euros. Els preus inclouen IVA.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Intel·ligència Emocional i PNL

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Intel·ligència Emocional i PNL