Descripció

L'Escola Luthier d'Arts Musicals ofereix un curs de màster per a músics instrumentistes i cantants per a perfeccionar el seu nivell artístic.L'avaluació s'efectuarà mitjançant els recitals que trimestralment hauran d'oferir els estudiants. En aquests recitals l'alumne haurà de presentar un programa amb repertori de concert d'una durada entre 20 i 40 minuts on s'avaluarà el seu rendiment i progrés. A més elaborarà unes notes de programa. Una actuació satisfactòria en el recital del segon trimestre de l'últim any, és una condició indispensable per poder accedir a l'examen final. En aquests recitals hi haurà un jurat format per membres del departament de l'especialitat i la direcció.L'examen final per obtenir el títol de màster constarà de dues parts amb un interval màxim de quinze dies; a) un concert per l'instrument i orquestra. b) un programa de concert. Com a mínim la meitat no seran obres presentades anteriorment en els recitals trimestrals. L'alumne presentarà un dossier extens sobre el programa, tant per al concert com per al recital. Hi haurà un jurat format per un especialista convidat de reconegut prestigi, membres del departament corresponent i la direcció.
Veure més

Temari del curs

Classes individuals i col·lectives, cursets magistrals i recitals en públic.

Destinataris

Músics instrumentistes i cantants de totes les nacionalitats en possessió del títol superior, llicenciatura o equivalent. Aquest màster d'instrument s'ofereix actualment en les especialitats de: Cant, Clarinet, Contrabaix, Flauta travessera, Guitarra, Oboè, Piano, Saxofon, Viola, Violí, Violoncel.

Requisits

Procés de selecció:


Per accedir al curs els estudiants hauran de superar una prova d'admissió consistent en presentar un programa amb repertori de concert aproximadament de 30 a 45 minuts, amb obres o moviments de tres èpoques o estils diferents. A més s'efectuarà una prova de lectura a primera vista.
Aquestes proves s'efectuaran normalment durant els mesos de juny i setembre.

Durada

Durada: 120 crèdits ECTS en dos anys.
Calendari: d'octubre a juny.

Objetius


Orientar els alumnes en la consolidació de la seva independència musical i creativitat.
Treballar un ampli repertori solista i de cambra seleccionat en la diversitat d'estils i èpoques de la història de la música.
Perfeccionar l'actitud del músic dalt de l'escenari.

Titulació obtinguda

Títol propi de la UNIVERSITAT RAMON LLULL.
Diploma privat de l'ESCOLA LUTHIER D'ARTS MUSICALS.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Interpretació musical

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Interpretació musical