Descripció

Únic en el nostre país dins d'aquesta àrea de coneixement, aquest màster pretén cobrir la necessitat de les empreses tèxtils i papereres de titulats i titulades amb formació en el sector tèxtil o industrial, paperer i gràfic. Dins d'una economia globalitzada, aquests professionals s'ocuparan d'innovar els processos i els productes, dissenyar nous productes tèxtils i paperers per a diversos sectors industrials, gestionar la innovació i establir estratègies d'empresa tant en l'àmbit tecnològic com econòmic. Els continguts, adaptats a les necessitats formatives corresponents, poden ser seleccionats per l'estudiant del màster amb una especialitat tèxtil o una especialitat paperera i gràfica.


Temari del curs

REQUISITS A SUPERAR:
? Mòdul obligatori UPC: 30,00 crèdits
? Mòdul obligatori UdG: 50,00 crèdits
? Mòdul optatiu: 20,00 crèdits
? Treball de recerca / Pràctiques en empreses: 20,00 crèdits


Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Castellano 90% - inglés 10%


Perspectives laborals

El sector papelero y gráfico es complejo e interviene una gran cantidad de áreas en las que los titulados de este máster pueden ejercer sus competencias. Las áreas involucradas en el entorno papelero y gráfico en el que los titulados pueden tener salidas profesionales son la misma ingeniería papelera y gráfica, la ingeniería mecánica, la ingeniería eléctrica, la ingeniería electrónica e informática, la automatización de procesos, la gestión energética, la gestión medioambiental, la química y la ingeniería química, la ingeniería agroforestal y la microbiología industrial, todas aplicadas a la ingeniería papelera y gráfica.Promocions

Públic (A títol orientatiu, en el curs 2010-2011 el preu s'ha fixat en 26-30 € per crèdit ECTS. Espera de l'aprovació del decret de la Generalitat, previst per a mitjan juny de 2011, per al curs 2011-2012 es pot calcular un increment aproximat d'entre un 5 i un 7%). Veure Informació de preus.
Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Interuniversitari en Enginyeria Tèxtil, Paperera i Gràfica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Interuniversitari en Enginyeria Tèxtil, Paperera i Gràfica