Facultat de Filología (UB)

Màster de Lèxic i Comunicació Lingüística

Facultat de Filología (UB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits

Descripció

El màster pretén donar una formació molt especialitzada que ampliï els coneixements sobre els mecanismes i els processos de la comunicació i sobre l'anàlisi de la comunicació que posseeix un llicenciat en Lingüística, en Filologia o en Ciències de la Comunicació i capacitar-lo per treballar en totes les tasques dels processos de comunicació.

Preveu dos itineraris que estan destinats cada un a cobrir un sector de demanda professional:

- El lèxic i el seu tractament, especialment adreçat a la formació de lexicògrafs, lexicòlegs i gestors del coneixement.

- La comunicació i els multimèdia, adreçat a la formació d'assessors de "lobbies", multimèdia, publicitat i màrqueting, professionals de la comunicació i interlocutors institucionals.

Específicament, es pretén:

- Formar especialistes en l'anàlisi i en la investigació dels processos de comunicació, així com en els aspectes teòrics i pràctics relacionats amb la lexicografia, la lexicologia i l'organització i gestió de la informació, amb un bon domini de les eines informàtiques.

- Formar professionals amb coneixements pràctics i teòrics sobre els processos de transferència del significat, capacitats per a l'anàlisi i assessorament en l'àmbit de la comunicació audiovisual i de la publicitat i que tinguin coneixements sobre la comunicació lingüística i habilitat comunicativa en diferents registres.

- Formar investigadors i futurs doctors.


Veure més

Destinataris

Titulats en Filologia, Lingüística, Psicologia, Antropologia, Traducció i Interpretació, Humanitats, Història de l'Art, Belles Arts i Ciències de la Comunicació.


Requisits

Acreditació del coneixement de l'anglès

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès

Horari/Torn

Horari de tardes

Places

35

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Lèxic i Comunicació Lingüística

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Lèxic i Comunicació Lingüística