Màster en Màrqueting, comercialització turística i revenue management hoteler (Part Time Barcelona)

Màster
Presencial
60 crèdits
9500 €

Descripció

El sector turístic en general, i l'hoteler en particular, estan vivint una transformació accelerada en l'àrea de màrqueting, distribució i vendes. El domini de les noves eines online són clau per poder dirigir els establiments hotelers. L'alta competitivitat d'aquest entorn requereix de la figura del director de Ecommerce i del Director de Revenue Management com a llocs claus dins de la indústria hotelera actual.
Amb el Màster en Màrqueting, Comercialització i Revenue Management Turístic és l'únic màster a tot Espanya que compleix els dos següents punts. Actualment no hi ha cap altra escola universitària que formi als seus alumnes costat de executius del seu sector i que ho faci amb les mateixes eines que utilitzen la majoria d'empreses. Totes les assignatures tenen un desenvolupament totalment pràctic i enfocat a professionalització de l'alumne
Raons per estudiar el Màster:
• Habilitats Directives i Professionals
o Management Experience: L'alumne desenvolupés les competències bàsiques per a gestionar projectes de manera eficaç, les "Soft Skills".
o Gamificació: L'assignatura de Revenue Management s'imparteix a través d'una simulació amb un sistema de Business Game. Perquè l'alumne practiqui dirigint el negoci d'un hotel i treballant amb els seus companys en situacions idèntiques a les que es donen en un establiment real.
o Tots els professors són executius del sector coneixen de primera mà la realitat del sector i les seves classes són totalment professionalitzadores.
o Programa totalment d'acord amb les necessitats actuals d'indústria hotelera.
o Visió totalment professionalitzadora i pràctica: El programa s'orienta a l'adquisició d'aptituds eminentment aplicades, a través de l'aprofundiment en eines i situacions plantejades per un professorat provinent del sector amb suport de casos reals.
o Gran quantitat de seminaris i presentacions d'eines de treball d'empreses líders.
o Cicle de coaching: Els estudiants del màster poden participar en el Cicle de coaching d'Ostelea, que combina sessions grupals en diversos àmbits, com el coaching emocional o el coaching familiar
o Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP).
o Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector.
• Ocupabilitat i Emprenedoria
o L'alumne que vulgui emprendre el seu propi negoci tindrà accés al Projecte d'Emprenedors per rebre assessorament. Basat en: Selecció de projectes + Formació + Accés al finançament + Acompanyament
o Formació Orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria).
o "Consultoria Hotelera: Experiències reals de tu a tu": l'alumne realitzés 4 dies de formació compostos per tallers i visites a hotels per tractar casos reals que ocorren en el sectors de l'hoteleria.
• Altres valors destacats
o Ostelea és membre de l'Associació Espanyola de Directors i Directius d'Hotel.
o Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid).
o Idiomes: Anglès o Francès a triar.

Temari

Mòdul 1: Estructura de Mercat, Comercialització Hotelera Internacional i Direcció Estratègica
• Estructura del Mercat Turístic - 3 Crèdits - Obligatori
• Comercialització Hotelera Internacional - 3 Crèdits - Obligatori
• Direcció Estratègica Comercial - 5 Crèdits - Obligatori
Mòdul 2: Finances del Sector Hoteler, Finances per a Màrqueting i Comercial
• Finances del Sector Hoteler - 5 Crèdits - Obligatori
Mòdul 3: Màrqueting Turístic, Offline i Online
• Màrqueting Offline i Màrqueting Tradicional - 6 Crèdits - Obligatori
• Màrqueting Online i Innovació en Màrqueting - 6 Crèdits - Obligatori
Mòdul 4: Habilitats Directives i Habilitats Personals
• Habilitats Directives i Lideratge - 4 Crèdits - Obligatori
• Habilitats Personals i Marca Personal - 4 Crèdits - Obligatori
Mòdul 5: Ecommerce i Distribució Online. Revenue manament i Pricing Hoteler
• Ecommerce i Distribució Online - 6 Crèdits - Obligatori
• Revenue Management i Pricing Hoteler - 6 Crèdits - Obligatori
Mòdul 6: Treball de fi de màster
• Treball de fi de màster - 12 Crèdits - Obligatori

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Propera convocatòria: Abril 2019.

Objectius

Aprendre sobre:
• Desenvolupament d'habilitats personals i directives.
• Coneixement en màrqueting online i offline.
• Comercialització.
• E-commerce i revenue management.

Titulació obtinguda

Titulació obtinguda: El participant que completi amb èxit el programa obtindrà: Màster Executive en Màrqueting, Co, comercialització i Revenue Management Turístic, per la Universitat de Lleida (propi). Màster Executive en Màrqueting, Comercialització i Revenue Management Turístic, per Ostelea (propi). Màster Executive en Màrqueting, Comercialització i Revenue Management Turístic, per EAE Business School (propi).

Perspectives laborals

Director comercial d'empreses turístiques i hoteleres. Executiu de màrqueting d'empreses turístiques i hoteleres. Cap de reserves. Revenue manager. Responsable d'e-commerce turístic i hoteler. Intel·ligència de negoci en centrals de reserves, cadenes hoteleres o cadenes de restauració. Consultoria en polítiques comercials d'empreses turístiques. Emprenedoria en el sector turístic.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als estudiants.

Borsa de treball

Ostelea ofereix als seus alumnes una formació orientada a l'ocupabilitat.

Professorat

El Màster en Màrqueting, Comercialització i Revenue Management Turístic, està dirigit per Ángel Hervás. Diplomat en CC. Empresarials per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de Comerç Exterior, complementat amb el programa Erasmus a la Faculteit Hoger Economisch Onderwijs de HZ University (Vlissingen, Països Baixos). Postgrau en Màrqueting Estratègic i Operatiu per la Universitat Politècnica de Catalunya i postgrau en Màrqueting de Serveis per la Universitat Pompeu Fabra
Campus i seus: Ostelea - EAE
Ostelea Barcelona
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
Cursos més populars
X