Màster en Màrqueting Digital

Màster
Presencial
12 mesos
20000 €

Descripció

Converteix-te en un professional de màrqueting digital global aprenent les estratègies, tècniques i pràctiques de màrqueting i publicitat digital de l'entorn en línia actual.
El digital ho ha canviat tot i ja és hora de recuperar el control de la relació de la teva marca amb els teus clients en un entorn digital. Descobreix amb el Màster en Màrqueting Digital de ICEMD les oportunitats d'una revolució imparable, les seves possibilitats de segmentació, de comunicació bidireccional, el mesurament de resultats, l'accés a un mercat global ...
Sis complets mòduls que t'ajudaran a dominar les disciplines més avançades i efectives en Màrqueting, la Comunicació, la Publicitat i la Venda Online, de la mà d'experts digitals en actiu. Tot el món del Màrqueting Digital en un sol màster, al final del qual tindràs tots els coneixements necessaris per potenciar digitalment el teu negoci i donar-li un nou gir a la teva carrera professional.

Temari

Aquest màster es compon de set complets mòduls que t'ajudaran a dominar les disciplines més avançades i efectives en Màrqueting, en la Comunicació, la Publicitat i la Venda Online, de la mà d'experts digitals en actiu. Tots els aspectes més avançats del Màrqueting Digital en un sol màster, al final del qual tindràs els coneixements necessaris per potenciarte digitalment i donar-li un nou gir a la teva carrera professional.
• Mòdul 1: Estratègia de Màrqueting Digital
• Mòdul 2: Web & Mobile Màrqueting: SEO & ASO
• Mòdul 3: SEM i mitjans digitals
• Mòdul 4: Social Media
• Mòdul 5: Display i planificació
• Mòdul 6: Màrqueting automation IA & Big Data
• Mòdul 7: Comerç elèctronic

Destinataris

Responsables de Màrqueting, Publicitat i Comunicació
Professionals de eMàrqueting
Community Managers i Online Reputation Managers
Caps de producte
Responsable de Tecnologies
Responsables d'Internet i Comerç Electrònic
Professionals de desenvolupament de negoci
Professionals d'agències i consultores interactives
Professionals de màrqueting relacional
Gerents de pimes

Durada

Data d'inici: 24 de març.

Titulació obtinguda

Doble Titulació Europea. Amb aquest Màster accedeixes a una doble titulació FEDMA que habilita el reconeixement no només a Espanya sinó també a Europa per expandir les teves oportunitats de creixement.

Professorat

El professorat del L'Institut de l'Economia Digital d'ESIC està compost per més de 500 prestigiosos professionals en el seu àmbit, que treballen dia a dia en les disciplines que imparteixen i el programa.
Màster en Màrqueting Digital
ESIC, Business & Marketing School
Campus i seus: ESIC, Business & Marketing School
Campus Posgrado Barcelona
Santalo, 36-38 Edif. "Las Américas" 08021 Barcelona
Cursos més populars
X