Màster MBA + Direcció de Recursos Humans

Màster
On-line
1500 hores
8400 €

Descripció

Coneix les tècniques per a l'adequada captació i selecció del personal i adquireix la formació i habilitats per liderar qualsevol tipus d'empresa amb aquest Màster online en MBA + Direcció de Recursos Humans.

Tot director i gestor d'una empresa ha de ser conscient de la rellevància del capital humà per a la consecució dels objectius empresarials. Sens dubte, el personal d'una companyia és qui aporta veritable valor a aquesta, en la mesura que el seu esforç i treball fan possible l'assoliment de les metes proposades. Per això, qui estigui al capdavant d'un negoci ha de tenir clars quins perfils i qualitats professionals possibilitaran l'impuls i consolidació de l'activitat empresarial en el mercat. La selecció dels treballadors adequats és una de les claus per aconseguir l'èxit en una àrea tan competitiva com aquesta.
Aprofundeix en cadascuna de les àrees de les quals es compon un negoci i descobreix la importància de seleccionar el millor equip de treball.

Per aquest motiu el líder de la companyia hagi de tenir una formació específica en matèria de selecció i captació del talent. A més, ha de saber preparar una entrevista i interpretar les respostes del candidat per descobrir més sobre la seva personalitat i vàlua. Si vols conèixer les concretes tècniques que s'empren al llarg de tot el procés de contractació i adquirir l'habilitat per gestionar i liderar equips de treball, ara tens l'oportunitat d'aconseguir-gràcies a aquest Màster online en MBA + Direcció de Recursos Humans. Descobriràs quina és la metodologia ideal per maximitzar el potencial de cada empleat.

Gràcies a la doble titulació que t'ofereix aquest Màster adquiriràs una visió global i integradora sobre cada un dels departaments que componen una companyia: finances, màrqueting, comunicació, operacions, vendes, etc., de manera que aprofundiràs en cadascuna de les funcions que duen a terme amb l'objectiu de desenvolupar-te hàbilment en tots ells. A més, completaràs aquesta formació amb un coneixement extens en matèria de Recursos Humans, que et permetran desenvolupar una important carrera en aquest sector en atorgar al teu currículum un important valor diferencial.

Aprendràs a liderar un equip de treball i aplicar tècniques per a la motivació, implicació i creixement personal i professional. Descobriràs la importància de la formació, de la millora contínua i de generar un sentiment de pertinença a l'empresa. Al seu torn, coneixeràs les noves formes organitzatives que s'estan aplicant en l'actualitat les empreses d'èxit, així com les estratègies per fer front de manera eficaç als diversos canvis que es produeixin. Amb l'especialització en PNL i Coaching que et brinda aquest Màster reforçaràs les teves habilitats comunicatives i socials, i amb el curs d'anglès que s'inclou de forma totalment gratuïta podràs aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Comptabilitat.
Bloc 3. Direcció financera.
Bloc 4. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 5. Coaching.
Bloc 6. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 7. Supply Chain Management.
Bloc 8. Assessoria laboral a RRHH.
Bloc 9. Mercantil.
Bloc 10. Impost de Societats.
Bloc 11. Màrqueting.
Bloc 12. Comerç.
Bloc 13. Responsabilitat Social Corporativa.
Bloc 14. Gestió dels Recursos Humans.
Bloc 15. Selecció de personal.
Bloc 16. Prevenció de riscos laborals.
Bloc 17. Formació i e-learning.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells interessats en el món de l'administració i gestió empresarial i que a més vulguin especialitzar-se en l'àmbit dels recursos humans.

Metodologia

Business English Program Certificate (opcional i gratuït). Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 24 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs quatre titulacions: MBA - Màster en Administració i Direcció d'Empreses. Màster en Direcció de Recursos Humans. Diploma d'Especialització en Coaching i PNL. Business English Program Certificate. Podràs obtenir (Llatinoamèrica) la postil·la de la Haia.

Pràctiques

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.

Borsa de treball

Registre en la borsa de treball d'Eneb.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X