Màster MBA + Màrketing Digital i eCommerce

Màster
On-line
1500 hores
8400 €

Descripció

Adquireix la visió global i integradora que tot director d'empresa ha de tenir i endinsa't en l'entorn digital amb aquest Màster online en MBA + Màrqueting Digital i eCommerce.

L'Administració i Direcció d'empreses dels nostres dies no es pot entendre sense una correlativa estratègia en el món online. L'auge de les noves tecnologies i l'expansió del comerç electrònic han impulsat a directius i executius a considerar aquest mitjà com un canal de venda més, que a més cada dia cobra més rellevància i pes en les vendes de l'empresa. Per això, les companyies amb projecció de futur s'han adonat de la importància d'estar presents en la comunitat virtual, tenint en compte les múltiples oportunitats de creixement que ens ofereixen.

Forma't per dirigir i gestionar una empresa i descobreix la importància de dissenyar diferents estratègies en el món online.
Però per a poder dissenyar una campanya que reculli l'èxit en les xarxes i sigui rendible, es requereix formació concreta en aquest àmbit i estar al dia de les noves tendències que van sorgint en un sector tan dinàmic com aquest. La persona encarregada de dirigir i gestionar una empresa ha de conèixer les peculiaritats i funcionament d'aquest mitjà amb l'objectiu de poder planificar diverses accions competitives en ell, avaluar-ne els resultats i adoptar decisions estratègiques. No hauria de descuidar una àrea de negoci tan significativa com aquesta.

Si estàs interessat en el món de l'administració empresarial i a més ets conscient de la importància de posar en marxa diferents estratègies en la comunitat en línia, no et pots perdre aquest Màster online en MBA + Màrqueting Digital i eCommerce. Aquesta formació t'oferirà una visió global i integradora sobre cada un dels departaments que conformen una empresa i aprendràs a crear la seva versió correlativa en l'entorn digital. Adquiriràs les habilitats que tot directiu ha de reunir i reforçaràs la teva capacitat de pensament crític i de presa de decisions.

Coneixeràs en profunditat cadascuna de les àrees de negoci d'una organització perquè puguis desenvolupar-te hàbilment en elles i adquiriràs les tècniques de lideratge i gestió d'empreses més eficaces. Aprendràs a gestionar adequadament les TIC i a implementar-les en el model de negoci. Estudiaràs SEO, SEM, Social Media, CRM, Analítica i Usabilitat Web i descobriràs els factors essencials que ha de reunir una campanya publicitària perquè reporti els beneficis esperats. Abordaràs tècniques de comunicació, coneixeràs el marc legal i requisits per crear una botiga en línia i et mostraran les claus per crear un web d'èxit. Rebràs també formació en PNL i Coaching i amb el curs d'anglès que s'inclou de forma totalment gratuïta podràs aconseguir el Business English Program Certificate (opcional).

Tots els programes formatius de ENEB vénen acompanyats d'un curs opcional d'anglès nivell Business, el qual et permetrà desenvolupar-te en un entorn laboral internacional. En el cas que no ho cursis obtindràs una doble titulació.

Temari

Bloc 1. Estratègia empresarial.
Bloc 2. Comptabilitat.
Bloc 3. Direcció financera.
Bloc 4. Gestió de personal i habilitats directives.
Bloc 5. Coaching.
Bloc 6. PNL (programació neurolingüística).
Bloc 7. Supply Chain Management.
Bloc 8. Assessoria laboral A RRHH.
Bloc 9. Mercantil.
Bloc 10. Impost de Societats.
Bloc 11. Màrqueting.
Bloc 12. Comerç.
Bloc 13. Responsabilitat Social Corporativa.
Bloc 14. Publicitat.
Bloc 15. Community Manager.
Bloc 16. Ecommerce.
Bloc 17. Posicionament web SEM, SEO i Social Media.

Destinataris

Aquest Màster online està dirigit a tots aquells interessats en l'àrea de la gestió i administració empresarial que vulguin adquirir una visió global i integradora de cada un dels departaments que conformen una empresa i integrar-los al seu torn en l'entorn digital que ens envolta.

Metodologia

Alta al Campus Virtual, tramitació d'expedient i expedició del títol. Accés a tot el temari des del primer dia. Servei de tutories de dilluns a diumenge. Recursos multimèdia. Serveis del Barcelona Centre Universitari. Networking a través de la Comunitat ENEB.

Durada

Tens 24 mesos per completar el màster. Si cal, aquest termini es pot prorrogar per 6 mesos més.

Titulació obtinguda

En finalitzar el curs, rebràs quatre titulacions: MBA - Màster en Administració i Direcció d'Empreses. Màster en Màrqueting Digital i eCommerce. Diploma d'Especialització en Coaching i PNL. Business English Program Certificate. Podràs obtenir (Llatinoamèrica) la postil·la de la Haia.

Pràctiques

Possibilitat de conveni de pràctiques en empreses.

Borsa de treball

Registre a la borsa de treball d'ENEB.
Campus i seus: ENEB
ENEB
C/ Llull 321-329 08019 Barcelona
Cursos més populars
X