Màster MBA en Negocis Internacionals MBA International Business

Màster
Presencial
1 anys
20300 €

Descripció

Els professionals reeixits d'avui en dia han de tenir una àmplia varietat d'habilitats que es puguin adaptar a la naturalesa diversa i internacional del mercat global. Aquest màster reuneix molts aspectes diferents per tal de poder exercir en un món on les fronteres es dissipen ràpidament. Els estudiants desenvolupen un ampli coneixement del camp de joc de l'economia global a través d'una estesa investigació d'estudis de casos

Competències:
1.Utilitzar els models econòmics de comerç internacional per analitzar l'impacte de les polítiques comercials sobre les principals variables macroeconòmiques.
2.Conèixer els mecanismes d'internacionalització d'una empresa i les diverses vies d'entrada en mercats estrangers.
3.Evaluar les limitacions i les oportunitats dels diferents mercats forans, amb l'objectiu de prendre decisions d'internacionalització d'una empresa.
4.Implementar les estratègies d'adaptació de les diferents eines de comercialització i promoció de productes i serveis als mercats estrangers.
5.Comprendre les limitacions i les oportunitats de transaccions amb els mercats financers internacionals.
6.Conèixer les principals diferències entre els diversos sistemes comptables, i la seva adaptació a través de les normes internacionals de comptabilitat.
7.Tomar decisions fiscals de localitzacions de fonts de renda i residència en un context de negoci internacional, valorant l'impacte en la gestió i els resultats de l'empresa.
8.Comprender les estratègies microeconòmiques i les seves implicacions en la gestió.
9.Crear i mantenir una xarxa de contactes professionals que li permetin aprofitar sinergies i oportunitats.

Objectius:

1.Integrar les teories d'inversió i comerç internacional en una anàlisi aplicat de comportament empresarial observat.
2.Evaluar críticament les activitats i estratègies de negoci internacional davant les normes i els reglaments econòmics.
3.Comparar i contrastar els conceptes clau i les teories actuals relacionades amb l'estratègia de negoci i la gerència estratègica.
4.Aplicar les teories apropiades i rellevants a situacions de negoci complexes per determinar futures direccions estratègiques i desenvolupar recomanacions per a la implementació.
5.Evaluar críticament opcions estratègiques i seleccionar la més apropiada per implementar, i així assegurar la sostenibilitat a llarg termini d'una organització.
6.Analizar nous models econòmics i noves estratègies de màrqueting competitiu i assessorar com estan canviant la manera com els negocis competeixen globalment.
7.Demostrar la comprensió de la importància de les finances internacionals.
8.Utilizar i aplicar els mètodes tecnològics apropiats per gestionar projectes.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a estudiants graduats i professionals del camp dels negocis.

Requisits

REQUERIMENTS DE ADMISSIÓ -Finalització Amb èxit d'un grau o llicenciatura (qualsevol branca) -Experiència De dos anys o pràctiques de sis mesos per finalitzar-amb el programa d'MBA -Qualificació De 213 punts del TOEFL (per ordinador) per parlants d'anglès no nadius, o evidència de les habilitats d'anglès parlat / escrit requerides) -GMAT O GRE (qualificació satisfactòria) -Entrevista Amb el Degà / gerent del campus

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

PERÍODE DE MATRICULACIÓ Tot l'any DATES D'IMPARTICIÓ DEL CURS Octubre a Juny
Campus i seus: European University Barcelona
European University Barcelona
C/ Ganduxer, 70 08021 Barcelona
Cursos més populars
X