European University Barcelona
Màster
On-line
9.900 €

Descripció

Segons l'Enquesta d'Internet Anual 2012 més de sis milions de persones de tot el món estan tenint èxit amb els programes d'e-learning obtenint grans beneficis.Per adequar-se als horaris actuals de treball i les l'augment de mobilitat corporativa, el 2012, European University va obrir el seu campus en línia. El seu programa d'MBA Online insígnia adapta la seva homòleg presencial a les necessitats online amb una plataforma web fàcil d'usar, professors de renom amb experiència en e-learning i tres setmanes en un dels nostres campus per tenir una veritable experiència de "blended learning".Estudiants de l'Escola de Negocis EU s'uneixen a una comunitat d'aprenentatge en el qual el creixement individual s'enforteix a través de la col·laboració amb col·legues de tot el món. Ells creen la seva pròpia xarxa global d'aspirants a líders empresarials a través dels seus companys i les nostres connexions corporatives internacionals.

Veure més

Temari del curs

L'MBA de la Universitat Europea en línia té la mateixa estructura que el programa d'MBA a temps complet, és a dir tres períodes de 10 setmanes. Els estudiants estaran guiats per acadèmics que també són homes de negocis en actiu, que treballen en l'avantguarda d'empreses internacionals.

El programa es compon de 72 crèdits cursats en tres períodes de 10 setmanes. El temps mitjà de treball és d'al voltant de 30 a 40 hores per setmana.

Els estudiants de l'EU tenen accés a materials de l'aula virtual ia una xarxa de suport integral. La plataforma d'aprenentatge interactiu en línia connecta als estudiants amb la universitat des de qualsevol part del món.
Veure més

Requisits

Els estudiants han de tenir un títol de llicenciatura d'una universitat acreditada. Els estudiants també han de tenir un nivell d'anglès intermedi.

Metodologia

Nou setmanes d'estudi en línia, mentre que la desena setmana es porta a terme en un dels quatre campus principals i la UE (Ginebra, Munic i Barcelona).

Idiomes en què s'imparteix

Anglès.

Durada

Data inici: Octubre, gener, març.

Preu

9.900 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Master MBA Online

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos