Màster en negocis a Àsia

Màster
Distància
19 mesos
3547 €

Descripció

El Màster en Negocis a Àsia (120 ECTS, en espanyol i anglès, a distància) està dissenyat per oferir una visió global i pràctica sobre els mercats asiàtics (Xina, Índia, Singapur, Japó, Indonèsia, Iran, Pakistan, Tailàndia, Filipines, Vietnam ...): com fer negocis en els països asiàtics, els fluxos d'inversió estrangera directa (IED), les exportacions i importacions, els acords i tractats de lliure comerç (l'ASEAN, la Iniciativa de la Badia de Bengala, la Zona de Lliure Comerç d'Àsia del Sud) ... així com l'economia i la integració econòmica asiàtica i els seus principals organitzacions.

Temari

Economia, organitzacions econòmiques i integració asiàtica (6 ECTS)
     Els espais econòmics asiàtics
Negocis en els països de l'Associació de Nacions del Sud-est Asiàtic (ASEAN): Indonèsia, Malàisia, Singapur, Tailàndia, Vietnam ... (28 ECTS)
      Budisme i negocis
Negocis a la Xina i Hong Kong (22 ECTS)
      Taoisme i confucianisme
Negocis a l'Índia i als països d'influència de la civilització hindú (25 ECTS)
       Hinduisme, jainisme ...

Negocis en els països d'Euràsia Central: Armènia, Uzbekistan, Iran, Pakistan, Kazakhstan, Kirguizistan ... (16 ECTS)
Negocis a altres països asiàtics: Taiwan, Corea, Japó, Sri Lanka, Bangla Desh ... (15 ECTS)
Tesi del Màster en Negocis a Àsia (8 ECTS)

Competències per a les quals et prepara el curs

La finalitat dels programes que s'imparteixen a EENI és aconseguir que, a banda dels coneixements teòrics propis de cada matèria, els estudiants també adquireixin habilitats, actituds, valors i eines per enfrontar-se amb èxit al món laboral d'acord al seu perfil competencial. Es treballen les següents competències: pensament analític Autoconeixement i autoaprenentatge comunicació intercultural Planificació, l'organització i orientació a la consecució Recerca i gestió de la informació idiomes Flexibilitat i empatia

Destinataris

A totes aquelles persones que vulguin especialitzar-se i / o reciclar-se en tots els aspectes relacionats amb el comerç exterior i els negocis a Àsia

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en els quals s'imparteix

El Màster en Negocis a Àsia és bilingüe en Espanyol. Moltes assignatures del màster també estan disponibles a Portuguès o francès.

Titulació obtinguda

Màster en Negocis a Àsia emès per la EENI. - Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació). - Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització. - Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). .. - Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ... - Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Descompte del 40% per a alumnes (es) llatinoamericans i africans. Preu del Màster per a aquests alumnes: 2.128 Euros.
Consultar beques per a altres alumnes (Àsia, Europa, Orient Mitjà ...)
5% descompte per pagament al comptat

Avantatges del curs

Els estudiants graduats en aquest Màster en Negocis a Àsia de la EENI, podran accedir al Doctorat en Negocis Internacionals especialització Àsia sent convalidades les assignatures que ja s'hagin superat en aquest Màster.

Professorat

Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI. Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per: 1. Atendre els dubtes acadèmics dels alumnes. 2. Corregir els exercicis. 3. Emetre informes acadèmics. 4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Tipus d'avaluació

Continua
Màster en negocis a Àsia
EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
Campus i seus: EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales
EENI-Escuela española de negocios internacionales
Sta Mª. La Vall, c/19, nº 19 43002 Corbera de Llobregat (Tarragona)
Cursos més populars
X