Màster en Negocis Internacionals

Màster
Presencial
70 crèdits
19000 €

Descripció

El Màster en Negocis Internacionals és un programa dirigit a la gestió dels negocis internacionals, i enfocat en tots els aspectes de la gestió empresarial. El programa integra la temàtica relacionada amb totes les àrees de l'activitat empresarial en un esforç per desenvolupar les polítiques i estratègies més fiables que aconsegueixen amb èxit els objectius d'una empresa en un entorn internacional. El món dels negocis requereix professionals experimentats amb coneixement avançat en diversos camps de gestió efectiva, mentre que al mateix temps exigeix ??habilitats personals com ara flexibilitat, adaptabilitat, reflexió, resolució i creativitat
El màster en Negocis Internacionals es basa en els quatre elements fonamentals d'una educació comercial internacional reeixida: mètodes i tècniques funcionals, desenvolupament personal, la importància de la presa de decisions estratègiques d'informació i aspectes corresponents a la creativitat i la innovació. Tots ells són crucials per establir rols en les firmes multinacionals i multiculturals d'avui dia, que participen en un entorn d'entorns globals en constant evolució.
Cap professional dels negocis pot desenvolupar tot el seu potencial creatiu de forma aïllada. Com a tal, fem servir habilitats de gestió grupal especialitzades i augmentem la productivitat dels grups de treball dins d'una empresa. D'aquesta manera, el màster en Negocis Internacionals combina l'excel·lència acadèmica amb un profund coneixement pràctic de la planificació comercial i empresarial.
Els empresaris d'avui dia necessiten conèixer i utilitzar una àmplia gamma de tècniques de gestió, inclòs el coneixement no només dels coneixements teòrics més actualitzats, sinó també del mercat real i les tendències en el món dels negocis.
L'alumne tindrà l'opció, en finalitzar el període lectiu a Barcelona de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en Pace University (New York).

Temari

Campus Barcelona:
Entorn i mercats globals
• Context socioeconòmic actual
• Màrqueting i comercialització en entorns internacionals
Direcció de persones
• Capital intel·lectual i gestió del talent
• Habilitats directives
gestió internacional
• Gestió financera
• Gestió de la informació tecnològica
• Gestió del risc financer internacional
direcció estratègica
• Direcció estratègica global
• Internacionalització d'empreses
Treball de fi de màster
Minor
 

Metodologia

Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Propera convocatòria: octubre 2022.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Negocis Internacionals per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona). Per poder obtenir les titulacions que atorguen les universitats cal complir els requisits que demanen aquestes institucions.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

Programa residencial a Nova York: En finalitzar el període lectiu, podràs realitzar una estada de dues setmanes sobre Innovation and Value Creation a la universitat de Pace (EUA). Aquesta estada residencial té un cost addicional. El 93% dels alumnes troba feina abans de sis mesos després de finalitzar el programa.

Borsa de treball

El Servicio de Carreras Profesiones de EAE Business School se encarga de crear nuevas oportunidades laborales que orienta y acompaña al alumno, con un análisis de su perfil para alcanzar sus objetivos

Professorat

Director: Marc Sansó Mata. Gonzalo Moreno.
Màster en Negocis Internacionals
EAE Business School
Campus i seus: EAE Business School
E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X