Màster Oficial de Biología i Biotecnología Vegetal

Màster oficial
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

La finalitat del màster de Biologia i Biotecnologia Vegetal és la formació de professionals d'investigació en plantes i fongs. Els vegetals a més de ser elements clau del paisatge natural i del funcionament dels ecosistemes, també són la base de la nostra alimentació i salut i d'una àmplia gamma de productes i processos de les indústries alimentàries, agropecuàries, farmacèutiques, tèxtils i energètiques. Conèixer de forma integrada el funcionament dels vegetals, que abasta des del nivell genètic-molecular i evolutiu, fins l'organisme sencer i la seva interacció amb el medi, és fonamental per al desenvolupament científic i tecnològic, dins i fora del país.

En els últims anys, el perfeccionament de les eines de biologia molecular i de genètica permeten un progrés impressionant en els àmbits de de la investigació vegetal, produint, de vegades, forts avenços en la millora de plantes de cultiu per a una producció més sostenible i una alimentació més saludable. I també per a la producció biotecnològica de fàrmacs i altres compostos actius.

Temari

Evolució Molecular de Plantes i Fongs
Fisiologia i Metabolisme Vegetal
Genètica Molecular de les Plantes
Genòmica Vegetal i Biologia de Sistemes de les Plantes
Pràctiques Externes
Treball de Fi de Màster
Producció Industrial de Bioproductes
Temes Actuals en Genètica i Funcionalitat de les Plantes

Destinataris

El perfil ideal és el d'un estudiant proactiu, capaç de desenvolupar-se en ambients nous i de treballar en equip. Ha de tenir formació universitària prèvia en l'àrea de les biociències, de ciències biosanitàries, o d'enginyeria, amb coneixements bàsics de biologia vegetal, bioquímica i genètica. Els estudiants que accedeixen al títol han de tenir una clara vocació per formar-se com investigadors en el camp dels vegetals, els seus productes i aplicacions.

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès (50%), castellà (25%) i català (25%)

Preu

Consulteu el preu
45? per crèdit (estudiants UE o residents). 113? per crèdit (estudiants no residents).
Màster Oficial de Biología i Biotecnología Vegetal
Facultat de Biociències (UAB)
Campus i seus: Facultat de Biociències (UAB)
Facultat de Biociències (UAB)
Edifici C, Campus de la UAB 08193 Bellaterra (Barcelona)
Cursos més populars
X