Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)

Màster Oficial de Ciència Política

Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits
  • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)

Descripció

El Màster en Ciència Política de la UAB ofereix formació avançada en anàlisi política. El Màster proporciona formació teòrica i metodològica imprescindible per a aquells estudiants que vulguin iniciar-se en la investigació acadèmica amb l'objectiu de dur a terme estudis de doctorat, o bé de desenvolupar les seves habilitats com a analistes, consultors o assessors polítics.

En el Màster participen professors i investigadors del departament de ciència política de la UAB, així com per professors procedents d'altres universitats i institucions d'àmbit nacional i internacional.

Temari del curs

El Màster en Ciència Política, d'orientació investigadora, es compon de 60 ECTS a realitzar en dos semestres al llarg d'un curs acadèmic. Els estudiants hauran de cursar 4 mòduls obligatoris (Democràcia i Ciutadania, Anàlisi i Gestió de Polítiques Públiques, Introducció a la Investigació i Tècniques d'Investigació), un mòdul optatiu (a triar entre Política d'Immigració a la UE, Integració Europea: Teories i Procés Polític , Política Espanyola i Catalana, Màrqueting Sociopolític). També hauran d'escriure i defensar un treball de fi de màster.

Destinataris

Els estudiants d'aquest màster tenen un perfil molt internacionalitzat i multidisciplinar. El Màster dóna la benvinguda a estudiants graduats en ciència política així com en altres disciplines de les ciències socials. Hi ha diferents tipus de beques disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial de Ciència Política

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial de Ciència Política