Màster Oficial de Ciència Política

Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia (UAB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits
  • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
consultar preu

Descripció

El Màster en Ciència Política de la UAB ofereix formació avançada en anàlisi política. El Màster proporciona formació teòrica i metodològica imprescindible per a aquells estudiants que vulguin iniciar-se en la investigació acadèmica amb l'objectiu de dur a terme estudis de doctorat, o bé de desenvolupar les seves habilitats com a analistes, consultors o assessors polítics.

En el Màster participen professors i investigadors del departament de ciència política de la UAB, així com per professors procedents d'altres universitats i institucions d'àmbit nacional i internacional.

Temari del curs

El Màster en Ciència Política, d'orientació investigadora, es compon de 60 ECTS a realitzar en dos semestres al llarg d'un curs acadèmic. Els estudiants hauran de cursar 4 mòduls obligatoris (Democràcia i Ciutadania, Anàlisi i Gestió de Polítiques Públiques, Introducció a la Investigació i Tècniques d'Investigació), un mòdul optatiu (a triar entre Política d'Immigració a la UE, Integració Europea: Teories i Procés Polític , Política Espanyola i Catalana, Màrqueting Sociopolític). També hauran d'escriure i defensar un treball de fi de màster.

Destinataris

Els estudiants d'aquest màster tenen un perfil molt internacionalitzat i multidisciplinar. El Màster dóna la benvinguda a estudiants graduats en ciència política així com en altres disciplines de les ciències socials. Hi ha diferents tipus de beques disponibles.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial de Ciència Política

També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial de Ciència Política