Màster Oficial - Enginyeria Informàtica / Computer Engineering

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El màster d'Enginyeria Informàtica està orientat a la formació de professionals altament qualificats, capaços de planificar, elaborar, dirigir, coordinar i gestionar projectes, productes, processos i instal·lacions en tots els àmbits de la enginyeria informàtica. El màster busca posar en contacte als estudiants amb temes de avantguarda tecnològica, de tal manera que serveixi d'estímul intel•lectual i proporcioni  un perfil professional flexible, consistent amb l'amplio espectre d'oportunitats de recerca i desenvolupament en el camp de la informàtica.
Des del punt de vista acadèmic, el màster ofereix la continuïtat als titulats en el grau d'EnginyeriaInformàtica de la UAB i de la resta d'universitats.
Cal remarcar que la UAB ocupa una posició destacada en els rànquings universitaris internacionals més prestigiosos i influents. En els darrers anys, aquest reconeixement s'ha vist afavorit per l'impacte creixent de la recerca, la millora constant de la qualitat de la docència i la capacitat d'atraure talent internacional.

Temari

El màster universitari en Enginyeria Informàtica és un màster de 90 ECTS a realitzar en 3 semestres repartits en dos cursos acadèmics i impartit íntegrament en anglès.

Primer curs
Anàlisi i Reconeixement de Patrons
Arquitectura de Computadors Paral·lels
Direcció i Gestió de Projectes
Direcció i Gestió d'Empresas
Disseny de Sistemes Integrats per al Processament Digital
Qualitat i Desenvolupament del Programari
Sistemes Gràfics i Multimèdia
Sistemes Paral·lels i Distribuïts de Còmput
Tecnologies de la Informació i Seguretat
Xarxes i Tecnologies d'Internet

Segon curs
Treball de Fi de Màster
Aplicacions de Còmput d'Altes Prestacions de Ciència i Enginyeria
Codificació i Correcció d'Errors
Distribució de Continguts Multimèdia
Eines Matemàtiques: Instrument de Supervivència
Emprenedoria
Integració de Xarxes de Sensors Sense Fils: Solucions de Maquinari
Interacció Humà-Màquina
Metodologia de la Recerca
Mineria de Dades
Modelització i Simulació d'Altes Prestacions
Pensament Computacional Aplicat a la Programació Paral·lela
Plataformes per a la Integració de Sistemes de Navegació i Posicionament
Pràctiques Professionals I
Pràctiques Professionals II
Sistemes Multiagents Físics
Transferència Tecnològica
Visió Industrial

Requisits

Per accedir a aquest màster es requereix estar en possessió d'un títol universitari oficial espanyol o d'un altre expedit per una institució d'educació superior de l'Espai Europeu d'Educació Superior o extracomunitari que faculti al país expenedor del títol per a l'accés als ensenyaments de màster.


 

Idiomes en els quals s'imparteix

Idioma:Anglès (100%)

Durada

2 cursos acadèmics - Inici de curs 26/09/2016

Pràctiques

El màster ofereix de fer 6, 12 o 18 ECTS de pràctiques professionals

Perspectives laborals

La UAB compta amb la presencia de molts centres de recerca de prestigi reconegut com per exemple: Centre de Visió per Computador (CVC), Centro de Investigación en Nanociencia y Nanotecnología, Institut d'Investigació en Intel·ligència Artificial (IIIA), Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB), Instituto de Microelectrónica de Barcelona-Centro Nacional de Microelectrónica (IMB-CNM). També tenim el sincrotró ALBA que es troba en les rodalies del campus de la UAB. Tots ells constitueixen possibles sortides professionals per graduats del màster que vulguin continuar la seva carrera en l'àmbit de la recerca. A més, el títol de màster que es presenta habilitarà per l'exercici de la professió d'Enginyer Informàtic. Finalment, molts informes, tant a nivell nacional com internacional, posen en evidència la falta de professionals en el àmbit de las tecnologies de la informació. Així, el percentatge d'inserció laboral dels Màsters en Enginyeria Informàtica és del 100%.

Promocions

En el portal de beques de la UAB trobareu informació sobre convocatòries d'ajuts, beques, premis o subvencions destinats a la comunitat universitària. El portal inclou tots els ajuts que ofereix la UAB i a més, algunes convocatòries d'altres institucions que poden ser d'interès. 

Preu

Consulteu el preu
41,17? per crèdit (estudiants UE o residents).

Avantatges del curs

La UAB és la millor universitat de l'Estat espanyol i la 146a millor del món, segons el Times Higher Education World University Ranking

Professorat

Coordinador del máster Ricardo Toledo Morales
Màster Oficial - Enginyeria Informàtica / Computer Engineering
Escola d'Enginyeria (UAB)
Campus i seus: Escola d'Enginyeria (UAB)
Escola d'Enginyeria (UAB)
Edifici Q. Escola d'Enginyeria. C/ de les Sitges, s/n 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X