Màster Oficial de Neuroci'encies

Facultat de Biociències (UAB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits
  • Bellaterra (Barcelona)
consultar preu

Descripció

La finalitat del màster de Neurociències és oferir una formació integral en el camp de les neurociències cobrint àrees bàsiques com la neuroanatomia i la neurobiologia, la neuroquímica, la neurofarmacologia, la neurofisiologia, la cognició i el comportament. Així mateix, també aprofundirà en el camp de les malalties neurodegeneratives i la regeneració nerviosa.El màster de Neurociències també té un component experimental molt important, que permetrà al estudiants integrar-se en un grup de recerca amb l'objectiu d'introduir en la investigació neurocientífica.Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix la Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut de 5.000 euros. Els requisits són: tenir un excel · lent expedient acadèmic, nacionalitat espanyola i cursar el màster a dedicació completa.
Veure més

Temari del curs

Fisiopatologia i Regeneració de les Malalties Neurològiques
Metodologia del Laboratori i de la Comunicació Científica
Neuroanatomia i Neurobiologia Cel · lular
Neurobiologia de la Cognició i del Comportament
Neurobiologia Molecular i Fisiològica
Treball de Fi de Màster

Destinataris

L'estudiant ideal és un graduat que hauria d'exhibir:a. Profund afany de coneixement, que el motive per emprendre una etapa llarga i exigent de formació científica.

b. Imaginació, creativitat i disposició positiva cap a l'esforç i la superació personal, característiques necessàries per dur a feliç terme un projecte d'investigació.

c. Facilitat per expressar-se en llengües diferents de la materna, demostrant la seva capacitat d'integrar en entorns culturalment diferents

Idiomes en què s'imparteix

Castellà (60%) i Anglès (40%)

Places

50

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial de Neuroci'encies

Màster Oficial de Neuroci'encies