Facultat de Biociències (UAB)

Màster Oficial de Neuroci'encies

Facultat de Biociències (UAB)

Descripció

La finalitat del màster de Neurociències és oferir una formació integral en el camp de les neurociències cobrint àrees bàsiques com la neuroanatomia i la neurobiologia, la neuroquímica, la neurofarmacologia, la neurofisiologia, la cognició i el comportament. Així mateix, també aprofundirà en el camp de les malalties neurodegeneratives i la regeneració nerviosa.El màster de Neurociències també té un component experimental molt important, que permetrà al estudiants integrar-se en un grup de recerca amb l'objectiu d'introduir en la investigació neurocientífica.Les persones que vulguin cursar aquest màster poden beneficiar-se d'una de les beques que concedeix la Fundació Catalunya-La Pedrera destinades a la realització de màsters oficials. Per aquest màster es concedeix un ajut de 5.000 euros. Els requisits són: tenir un excel · lent expedient acadèmic, nacionalitat espanyola i cursar el màster a dedicació completa.
Veure més

Temari del curs

Fisiopatologia i Regeneració de les Malalties Neurològiques
Metodologia del Laboratori i de la Comunicació Científica
Neuroanatomia i Neurobiologia Cel · lular
Neurobiologia de la Cognició i del Comportament
Neurobiologia Molecular i Fisiològica
Treball de Fi de Màster

Destinataris

L'estudiant ideal és un graduat que hauria d'exhibir:a. Profund afany de coneixement, que el motive per emprendre una etapa llarga i exigent de formació científica.

b. Imaginació, creativitat i disposició positiva cap a l'esforç i la superació personal, característiques necessàries per dur a feliç terme un projecte d'investigació.

c. Facilitat per expressar-se en llengües diferents de la materna, demostrant la seva capacitat d'integrar en entorns culturalment diferents

Idiomes en què s'imparteix

Castellà (60%) i Anglès (40%)

Places

50

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Oficial de Neuroci'encies

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Oficial de Neuroci'encies