Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Digital Business)

Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Descripció

El teu negoci i la teva carrera ho estan demanant fa temps: necessites digitalizarte. Si el teu objectiu és assumir llocs de responsabilitat i direcció dins d'aquest nou entorn digital, el canvi comença amb el Màster Online en Competències de l'Economia Digital amb l'especialitat a Digital Business. Una formació integral que et permitiráimpulsar el procés de digitalització de la teva empresa, o el llançament del teu propi negoci en línia.
Aquest màster està format per 6 mòduls i els alumnes podran configurar a mida de manera online i presencial, en funció dels seus interessos.
L'alumne del màster adquirirà les competències necessàries per enfrontar-se als reptes de l'entorn digital actual, especialitzant-se en habilitats necessàries per a la gestió de la gran majoria de companyies.
Un màster especialitzat en les competències necessàries per enfrontar-se al mercat actual, especialitzant-se en habilitats imprescindibles per gestionar amb èxit la gestió d'un contact center.

Temari

  • màrqueting Digital
  • Comerç Electrònic
  • Direcció i Gestió Digital
  • Com crear una Start-up
  • Customer Relationship Management
  • analítica Digital
  • Mobile Marketing

Metodologia

El nostre ensenyament està BASADA EN LA PRÀCTICA i serà sempre aplicable a la realitat de les empreses. On els professors-professionals fan pensar, discutir, reflexionar i treballar sobre els aspectes més importants del contingut de cada tema.

Durada

Des del 2016.09.20 fins al 2017.07.20

Titulació obtinguda

ICEMD és la primera i l'única institució a Espanya que atorga als seus alumnes les titulacions europees en Màrqueting Directe i Interactiu.

Perspectives laborals

Els alumnes i antics alumnes de ICEMD tenen accés al Banc de Professionals, una xarxa de més de 4.500 professionals certificats per ICEMD en les competències més importants i innovadores de l'Economia Digital. A través d'aquesta plataforma, els alumnes són contactats per les empreses que busquen perfils especialitzats en competències de l'Economia Digital per incorporar-los en els seus processos de selecció.

Promocions

Beques per desocupació:
Facilitem l'accés a la formació a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos.

Programa bonificable per la Fundació Tripartita.

Preu

9900 €
Matrícula: 1000 ? Resta del Curs: 8.900 ?

Avantatges del curs

Els alumnes Màster presenten al final de la seva formació un treball personal d'investigació en format Bloc -a la plataforma Blocs ICEMD- o white paper sobre una temàtica del seu interès relacionada amb el programa, guiat en tot moment de la seva realització per un tutor. Si és la primera incursió en els Blocs, t'ensenyarem com fer-ho, divulgar-lo i treure-li el màxim rendiment. Serà "el teu" Blog. A més tindràs un tutor que et guiarà en cada moment de la teva feina d'investigació o del bloc.

Borsa de treball

Podràs accedir al Banc de Professionals de ICEMD i les Borses d'Ocupació d'ESIC.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Digital Business)
També et recomanem aquests cursos
X