Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Digital Customer Management)

Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Descripció

Converteix-te en un expert en la gestió de clients en entorns directes i digitalsClient content, empresa contenta; no hi ha més misteri per portar la teva empresa més lluny. Les marques ja no s'anuncien, es relacionen amb els seus clients, i aquest canvi de paradigma determinarà el futur èxit (o fracàs) de la teva empresa. El Màster Online en Competències de l'Economia Digital amb l'especialitat en Customer Centric Màrqueting t'ajudarà a generar relacions estables i rendibles amb els teus clients, oferint-te els coneixements i eines necessàries per conèixer-los, escoltar-los i, finalment, enamorarlos.

El màster consta de 6 mòduls que els alumnes podran configurar lliurement de manera online i presencial, en funció de les seves necessitats professionals.

Gràcies a aquesta combinació de disciplines, l'alumne del màster adquirirà les competències necessàries per enfrontar-se als reptes del mercat actual, especialitzant-se en habilitats crítiques per a la gestió de la gran majoria d'empreses actuals.
Veure més

Temari del curs

  • Customer Insight
  • Captació i Qualificació de Clients
  • Customer Experience Management
  • analítica Digital
  • Fidelització i Vinculació del Client a la Marca
  • Comerç Electrònic
  • Coolhunting
  • Datamining & Customer Intelligence
  • creativitat Digital
  • Customer Relationship Management

Metodologia

El nostre ensenyament està BASADA EN LA PRÀCTICA i serà sempre aplicable a la realitat de les empreses. On els professors-professionals fan pensar, discutir, reflexionar i treballar sobre els aspectes més importants del contingut de cada tema.

Durada

Desde el 20/09/2016
fins el 20/07/2017

Titulació obtinguda

ICEMD és la primera i l'única institució a Espanya que atorga als seus alumnes les titulacions europees en Màrqueting Directe i Interactiu.

Perspectives laborals

Els alumnes i antics alumnes de ICEMD tenen accés al Banc de Professionals, una xarxa de més de 4.500 professionals certificats per ICEMD en les competències més importants i innovadores de l'Economia Digital. A través d'aquesta plataforma, els alumnes són contactats per les empreses que busquen perfils especialitzats en competències de l'Economia Digital per incorporar-los en els seus processos de selecció.

Promocions

Beques per desocupació:

Facilitem l'accés a la formació a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos.Programa bonificable per la Fundació Tripartita.

Preu

9.900 €
Matrícula: 1000 ¤
Resta del curs: 8900 ¤

Avantatges del curs

Els alumnes Màster presenten al final de la seva formació un treball personal d'investigació en format Bloc -a la plataforma Blocs ICEMD- o white paper sobre una temàtica del seu interès relacionada amb el programa, guiat en tot moment de la seva realització per un tutor.
Si és la primera incursió en els Blocs, t'ensenyarem com fer-ho, divulgar-lo i treure-li el màxim rendiment. Serà "el teu" Blog. A més tindràs un tutor que et guiarà en cada moment de la teva feina d'investigació o del bloc.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Digital Customer Management)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Digital Customer Management)