Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Màrqueting Digital)

Instituto de Comercio Electrónico y Marketing Directo ICEMD

Descripció

El digital ho ha canviat tot i ja és hora de recuperar el control de la relació de la teva marca amb els teus clients en un entorn digital. Descobreix amb el Màster Online en Competències de l'Economia Digital, amb l'especialitat en Màrqueting Digital de ICEMD, les oportunitats d'una revolució imparable, les seves possibilitats de segmentació, de comunicació bidireccional, el mesurament de resultats, l'accés a un mercat global ...

Format per 6 mòduls aquest màster podrà ser configurat pels alumnes a mida segons les seves necessitats professionals i, a més, combinar les modalitats online i presencial.

Per això, l'alumne del màster es formarà en les competències més importants per enfrontar-se al mercat actual, especialitzant-se en habilitats imprescindibles per gestionar amb èxit el màrqueting digital a una empresa.


Veure més

Temari del curs

  • màrqueting Digital
  • analítica Digital
  • Social Media Management
  • Comerç Electrònic
  • Publicitat Digital
  • Mobile Marketing
  • Customer Relationship Management
  • Customer Experience Management

Metodologia

El nostre ensenyament està BASADA EN LA PRÀCTICA i serà sempre aplicable a la realitat de les empreses. On els professors-professionals fan pensar, discutir, reflexionar i treballar sobre els aspectes més importants del contingut de cada tema.

Durada

Des del 2016.09.20
fins al 2017.07.20

Titulació obtinguda

ICEMD és la primera i l'única institució a Espanya que atorga als seus alumnes les titulacions europees en Màrqueting Directe i Interactiu.

Perspectives laborals

Els alumnes i antics alumnes de ICEMD tenen accés al Banc de Professionals, una xarxa de més de 4.500 professionals certificats per ICEMD en les competències més importants i innovadores de l'Economia Digital. A través d'aquesta plataforma, els alumnes són contactats per les empreses que busquen perfils especialitzats en competències de l'Economia Digital per incorporar-los en els seus processos de selecció.

Promocions

Beques per desocupació:

Facilitem l'accés a la formació a aquelles persones que a hores d'ara compten amb menys recursos.Programa bonificable per la Fundació Tripartita.

Preu

9.900 €
Matrícula: 1000 ?
Resta del Curs: 8.900 ?

Avantatges del curs

Els alumnes Màster presenten al final de la seva formació un treball personal d'investigació en format Bloc -a la plataforma Blocs ICEMD- o white paper sobre una temàtica del seu interès relacionada amb el programa, guiat en tot moment de la seva realització per un tutor.
Si és la primera incursió en els Blocs, t'ensenyarem com fer-ho, divulgar-lo i treure-li el màxim rendiment. Serà "el teu" Blog. A més tindràs un tutor que et guiarà en cada moment de la teva feina d'investigació o del bloc.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Màrqueting Digital)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Online en Competències de l'Economia Digital (Especialitat Màrqueting Digital)