Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (Full Time)

Màster
Presencial
11200 €

Descripció

L'especialització de les destinacions turístiques en l'organització d'esdeveniments de diferent índole no només reforça el valor afegit dels mateixos sinó que constitueix un element diferencial i un factor clau de posicionament que permet articular una xarxa de serveis i productes diversos i de qualitat per al impuls i desenvolupament del turisme de negocis.
El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci d'EAE Business School té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials centrats en la planificació i gestió de diferents tipus d'esdeveniments (especialment accions de Meetings, Incentives, Conferences i Exhibitions així com congressos i convencions, fires professionals), dominen els conceptes de protocol i les estratègies de comunicació i relacions públiques i generin un desenvolupament turístic centrat en el segment del turisme de negocis de qualitat, així com amb la perspectiva empresarial necessària per ser eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic, incloent l'ús de les noves tecnologies.

Cinc raons per fer el Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci d'EAE Business School:
1. El Màster en Organització d'Esdeveniments, Turisme de Negocis i Protocol més pràctic i internacional. Inclou la realització d'un Treball Final de Màster in-Company, que es realitza sobre una empresa real del sector.
2. Un programa de visió internacional: el 66% dels alumnes són estrangers de països com Alemanya, Argentina, Àustria, Austràlia, Bèlgica, Bolívia, Brasil, Canadà, Xile, Xina, Colòmbia, Dinamarca, Equador, Filipines, França, Gran Bretanya, Holanda, Hondures, Índia, Itàlia, Japó, Mèxic, Noruega, Paraguai, Perú, Portugal, Rússia, Suïssa, Suècia, EUA o Veneçuela.
3. Viu l'Experiència EAE. EAE Business School té entre els seus objectius garantir que l'aprenentatge de l'alumne sigui el més enriquidor possible i es produeixi tant dins com fora de l'aula. En 2013 vam organitzar més de 150 esdeveniments d'actualització, networking i recruitment per als nostres alumnes.
4. Màster desenvolupat a Barcelona, ??la tercera ciutat del món en congressos internacionals. A Barcelona es desenvolupen congressos de primer ordre mundial com el Mobile World Congress, l'Bridal Week o el City Innovation Summit.
5. EAE és la segona escola de negocis d'Espanya (Rànquing Merco 2015) i una de les 30 millors escoles de negocis del món (Rànquing Amèrica Economia 2014).

Temari

Introducció al turisme de negocis i organització d'esdeveniments
• Introducció al turisme de negocis (MICE)
• Introducció a l'organització d'esdeveniments
• Tipologia d'esdeveniments I
• Tipologia d'esdeveniments II

Direcció estratègica en el sector turisme de negocis i organització d'esdeveniments
• Direcció estratègica del turisme de negocis
• Direcció estratègica en organització d'esdeveniments

protocol
• Protocol oficial
• Protocol d'empresa

Gestió d'empreses d'organització d'esdeveniments i turisme de negocis
• Gestió del màrqueting
• Direcció de Recursos Humans
• Direcció d'operacions i logística
• Gestió de l'experiència

Treball de Fi de Màster

Durada

Inici: Abril i Octubre 2016.

Objectius

Conèixer la industrial mice i l'àrea de protocol de les institucions (MICE, Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions): Construir una forta base de coneixement de la indústria des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu. d'Innovació i gestió sostenible: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en la indústria i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat en empreses d'organització d'esdeveniments oa àrees de Protocol d'institucions. Visió global: Formar directius orientant-los a la gestió de les empreses d'esdeveniments, convencions, turisme de negocis i institucions, perquè siguin capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global. Formació de directius: Desenvolupar les habilitats directives necessàries d'un gestor global d'empreses MICE

Titulació obtinguda

Triple titulació: Les persones que completen amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci per EAE Business School i el títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci per The Ostelea School of Tourism & Hospitality. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació Oficial Universitària de la Universitat de Lleida.

Perspectives laborals

Els graduats en el Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci d'EAE Business School es prepararan per ser treballar en l'organització d'esdeveniments culturals per encàrrec d'empreses privades, públiques o clients individuals. Així mateix, podran treballar en Empreses que utilitzen el patrocini i el mecenatge com una eina de comunicació i necessiten a professionals qualificats que gestionin els esdeveniments que van a organitzar o esponsoritzar, i que dissenyin el patrocini de projectes rendibles des del punt de vista de la visibilitat i el retorn de la inversió. D'altra banda, podran formar part de departaments d'institucions públiques de l'àmbit estatal, autonòmic, provincial o municipal dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístic-culturals a través de disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp. També en empreses dedicades a l'organització de fires i altres actes de promoció comercial.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos en els programes d'EAE.

Professorat

El claustre acadèmic d'EAE Business School està format per professors experts en la seva àrea, que combinen la docència amb responsabilitats directives en diferents empreses. És la millor garantia per conèixer les tècniques i conceptes més útils, actuals i pràctics.
Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (Full Time)
EAE Business School
Campus i seus: EAE Business School
E.A.E. - Escuela de Administración de Empresas
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Cursos més populars
X