Ostelea - EAE

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) (Part Time) Barcelona

Ostelea - EAE

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials centrats en la planificació i gestió de diferents tipus d'esdeveniments (especialment accions de Meetings, Incentives, Conferences i Exhibitions així com congressos i convencions, fires professionals), dominin els conceptes de protocol i les estratègies de comunicació i relacions públiques i generin un desenvolupament turístic centrat en el segment del turisme de negocis de qualitat.

Raons per estudiar el Màster:

• Barcelona com a destinació de negocis i congressos de primer ordre mundial, com el Mobile World Congress, el Bridal Week o el City Innovation Summit, el que s'aprofita per a la impartició pràctica de determinades assignatures. L'assistència a aquests esdeveniments estarà condicionada a la seva coincidència en dates amb el període lectiu del màster. (Barcelona)

• Gestió de la marca personal: El programa inclou el desenvolupament de competències en l'àmbit de la gestió de la marca personal, que incideixen en l'aprenentatge de tècniques de màrqueting personal i ocupabilitat, per tal de detectar oportunitats professionals a Espanya o en altres països.

• Tècniques de gestió de l'estrès: El programa inclou diverses sessions sobre tècniques de gestió de l'estrès, una aptitud imprescindible per a qualsevol directiu de l'organització d'esdeveniments, del equilibri psico-emocional dependrà l'efectiva gestió d'equips.

• Competència: És dels pocs programes full-time oficials en la seva àrea de coneixements a Espanya.

• Extens programa de visites a fires, esdeveniments i organitzacions: En el curs 2015/2016 els estudiants del màster van visitar les fires IBTM i Alimentària, el Museu Dalí de Figueres, el parc d'atraccions Port Aventura, i la Marató de TV3, en la qual van col·laborar amb l'organització de la campanya contra l'obesitat (Barcelona). Els alumnes de Madrid podran visitar FITUR considerada la segona fira més important de turisme a Europa i / o la Fashion Week Madrid.

• Organització d'esdeveniments reals: Els alumnes del màster s'encarreguen de l'organització dels esdeveniments i del protocol de l'escola. Entre d'altres actes, en edicions anteriors els alumnes del campus de Barcelona van col·laborar en l'organització del Dia del Llibre.


Veure més

Temari del curs

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci de Ostelea es classifica en 5 mòduls:
Estructura i finances internacionals del sector turístic.
Gestió del talent i innovació en contactes globals.
Gestió d'empreses d'organització de eventosy turisme de negocis en entorns globals.
Màrqueting internacional, protocol d'esdeveniments i turisme de negocis.
Treball Fi de Màster.
Veure més

Requisits 

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Convocatòria oberta per a l'octubre del 2017.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Objetius

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci et permetrà:

• Conèixer la indústria MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions) i l'àrea de Protocol de les institucions.

• Construir una forta base de coneixement de la indústria des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.

• Visió global: Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.

• Desenvolupament de plans estratègics: Donar a conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions).

• Innovació i gestió sostenibles: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en la indústria i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat.

• Formació de directius: Desenvolupar les habilitats directives necessàries d'un gestor global d'empreses MICE per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.

Titulació obtinguda

Triple titulació: El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality (PROPI) El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School (PROPI) el títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis, per la Universitat de Lleida (PROPI)

Perspectives laborals

Director d'establiments enfocats en turisme de negocis i organització d'esdeveniments, com palaus de congressos i convencions, fires, agències d'incentius i altres actes de promoció comercial en l'àmbit de les relacions públiques. Establiments hotelers dedicats al hosting d'esdeveniments, com congressos, convencions i conferències. Empreses que utilitzen el patrocini i el mecenatge com una eina de comunicació i necessiten a professionals qualificats que gestionin els esdeveniments que van a organitzar o esponsoritzar, i que dissenyin el patrocini de projectes rendibles des del punt de vista de la visibilitat i el retorn de la inversió. Departaments d'institucions públiques de qualsevol àmbit dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques a través del disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp. Especialistes en Protocol tant en esdeveniments privats com oficials.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als nostres estudiants.

Preu

A consultar.

Avantatges del curs

Serveis Transversals addicionals inclosos en el teu màster (places limitades): Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP). Formació orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria). Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector. Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid). Idiomes: Anglès o Francès a triar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) (Part Time) Barcelona

Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) (Part Time) Barcelona