Màster en Organització d'esdeveniments, protocol i turisme de negoci (MICE) (Part Time) Barcelona

Màster
Presencial
60 crèdits
9500 €

Descripció

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negoci (MICE) de Ostelea té com a objectiu formar professionals i directius que liderin projectes empresarials centrats en la planificació i gestió de diferents tipus d'esdeveniments (especialment accions de Meetings, Incentives, Conferences i Exhibitions així com congressos i convencions, fires professionals), dominin els conceptes de protocol i les estratègies de comunicació i relacions públiques i generin un desenvolupament turístic centrat en el segment del turisme de negocis de qualitat.
Raons per estudiar el Màster:
• Habilitats Directives
o Organització d'esdeveniments reals: Els alumnes del màster s'encarreguen del protocol i l'organització dels esdeveniments de l'escola. Entre d'altres actes, en edicions anteriors els alumnes del campus de Barcelona van col·laborar en l'organització del Dia del Llibre.
o Cicle de coaching: Els estudiants del màster poden participar en el Cicle de coaching d'Ostelea, que combina sessions grupals en diversos àmbits, com el coaching emocional o el coaching familiar.
o Management Experience: L'alumne desenvoluparà les competències bàsiques per a gestionar projectes de manera eficaç, les "Soft Skills".
o Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP).
o Gestió de la marca personal: El programa inclou el desenvolupament de competències en l'àmbit de la gestió de la marca personal, que incideixen en l'aprenentatge de tècniques de màrqueting personal i ocupabilitat, per tal de detectar oportunitats professionals a Espanya o en altres països.
o Tècniques de gestió de l'estrès: El programa inclou diverses sessions sobre tècniques de gestió de l'estrès, una aptitud imprescindible per a qualsevol directiu de l'organització d'esdeveniments, del equilibri psico-emocional dependrà l'efectiva gestió d'equips.
o Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector.
• Assistència a Fires, Esdeveniments i Organitzacions
o Extens programa de visites a fires, esdeveniments i organitzacions: En el curs 2015/2016 els estudiants del Campus de Barcelona van visitar les fires IBTM i Alimentària, el Museu Dalí de Figueres, el parc d'atraccions Port Aventura, i la Marató de TV3, en la qual van col·laborar amb l'organització de la campanya contra l'obesitat. Els del Campus de Madrid van visitar FITUR considerada la segona fira més important de turisme a Europa i / o la Fashion Week Madrid.
• Ocupabilitat i Emprenedoria
o Ostelea posa a disposició dels alumnes un servei de Emprenedoria basat en: Selecció de projectes + Formació + Accés al finançament + Acompanyament.
o Formació Orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria).
• Altres valors destacats
o Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid).
o Idiomes: Anglès o Francès a triar.
o Ostelea és membre afiliat a l'Organització Mundial del Turisme (OMT), referent a la governança turística mundial.

Temari

Mòdul 1: Estructura i finances internacionals del sectorturístico
• Estructura del mercat turístic mundial - 6 Crèdits - Obligatòria
• Finances internacionals per al sector turístic - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 2: Gestió del talent i innovació en contactes globals
• Gestió del capital intel·lectual i del talent en contextos globals - 6 Crèdits - Obligatòria
• Innovació i mentalitat emprenedora - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 3: Gestió d'empreses d'organització d'esdeveniments i turisme de negocis en entorns globals
• Direcció estratègica d'empreses d'esdeveniments i turisme de negocis - 6 Crèdits - Obligatòria
• Organització d'esdeveniments i empreses de turisme de negocis: operacions, logística i qualitat - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 4: Màrqueting internacional i protocol d'esdeveniments i turisme de negocis
• Màrqueting internacional i gestió d'experiències per a empreses d'esdeveniments i turisme de negocis - 6 Crèdits - Obligatòria
• Protocol oficial i d'empresa - 6 Crèdits - Obligatòria
Mòdul 5: Treball de Fi de Màster
• Treball de Fi de Màster - 12 Crèdits - Obligatori

Destinataris

El màster s'adreça a professionals del sector amb 3 anys mínim d'experiència laboral.

Requisits


 

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Propera convocatòria: Abril 2019.

Objectius

• Conèixer la indústria MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions) i l'àrea de Protocol de les institucions: Construir una forta base de coneixement de la indústria des d'una perspectiva internacional i sempre des de l'enfocament directiu.
• Visió global: Formar directius orientats a la gestió empresarial de les empreses turístiques capaços d'obtenir els resultats esperats a nivell global.
• Desenvolupament de plans estratègics: Donar a conèixer les claus de l'elaboració de plans estratègics i la seva aplicació a l'acció immediata en entorns MICE (Meetings, Incentives, Conferencing i Exhibitions).
• Innovació i gestió sostenibles: Desenvolupar la capacitat de creativitat i innovació en la indústria i la seva gestió sostenible a través d'una formació integral i especialitzada, qualificant als participants per a l'assumpció de llocs de responsabilitat.
• Formació de directius: Desenvolupar les habilitats directives necessàries d'un gestor global d'empreses MICE per aconseguir que es desenvolupi un treball col·laboratiu, assertiu i participatiu entre tots els membres de l'equip.

Titulació obtinguda

El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per The Ostelea, School of Tourism & Hopitality (propi). El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis per EAE Business School (propi). El títol de Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis, per la Universitat de Lleida (propi).

Perspectives laborals

Director d'establiments enfocats en turisme de negocis i organització d'esdeveniments, com palaus de congressos i convencions, fires, agències d'incentius i altres actes de promoció comercial en l'àmbit de les relacions públiques. Establiments hotelers dedicats al hosting d'esdeveniments, com congressos, convencions i conferències. Empreses que utilitzen el patrocini i el mecenatge com una eina de comunicació i necessiten a professionals qualificats que gestionin els esdeveniments que van a organitzar o esponsoritzar, i que dissenyin el patrocini de projectes rendibles des del punt de vista de la visibilitat i el retorn de la inversió. Departaments d'institucions públiques de qualsevol àmbit dedicats a la implementació de polítiques culturals, patrimonials i artístiques a través del disseny, la planificació i la gestió d'esdeveniments en aquest camp. Especialistes en Protocol tant en esdeveniments privats com oficials, treballen en empreses o per compte propi ..

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als estudiants.

Professorat

El Màster en Organització d'Esdeveniments, Protocol i Turisme de Negocis de Ostelea a Barcelona està dirigit per Ignacio Almirall Arnal, director de l'agència de comunicació D.COMM. Amb més de 20 anys d'experiència en el sector de la comunicació i les relacions públiques, ha treballat prèviament en les agències Burson Marsteller, Hill & Knowlton, Weber Shandwick i Interprofit, des d'on ha gestionat la comunicació i Relacions Públiques de multitud de clients, tant des del punt de vista corporatiu com de producte, de diferents sectors, entre ells el sector de turisme. És Tècnic en Comunicació i Relacions Públiques per l'Escola de Relacions Públiques de la Universitat de Barcelona i té un Certificate a Public Relations per la New York University. Ha estat professor de l'Escola Superior de Relacions Públiques.
Campus i seus: Ostelea - EAE
Ostelea Barcelona
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
Cursos més populars
X