Descripció

CEV, Escola Superior de Comunicació, Imatge i So, organitza anualment i des de fa 12 anys, diversos Postgraus dirigits a titulats superiors que vulguin ampliar les seves expectatives professionals i acadèmiques

Màster Comunicació AudiovisualEls nostres Postgraus Especialitzats (Màsters i Cursos d'Expert) són títols propis expedits pel rector d'una Universitat oficial específica i CEV, Escola Superior de Comunicació, Imatge i So de Madrid i estan adaptats a les necessitats reals de l'entorn laboral present i futur, i dirigits al perfeccionament i especialització del professional.

CEV t'ofereix els postgraus perfectament vinculats a les exigències i necessitats de la teva professió. Els mètodes, les pràctiques i els plans d'estudi estan acordats permanentment amb empreses i professionals de reconegut prestigi, tant i dins de la comunitat universitària com l'empresarial.

Aquests plans d'estudis aporten als graduats, un determinat nombre de crèdits i uns coneixements pràctics que només es poden adquirir gràcies al binomi entre una entitat universitària de prestigi acadèmic i una organització docent com el CEV, líder indiscutible i degà en FORMACIÓ PROFESSIONAL ESPECÍFICA en totes les Titulacions Oficials de Comunicació Imatge i So de Espanya i dotada amb modernes instal · lacions, equipament tecnològic d'avantguarda i un professorat del més alt nivell acadèmic i professional.
Veure més

Temari del curs

MÀSTER EN CINEMATOGRAFIA D'ANIMACIÓ DIGITAL I Estereoscopia L'objectiu d'aquests ensenyaments és preparar aquest nou professional en el perfecte ús de les noves tecnologies audiovisuals, aplicant els coneixements conceptuals, prèviament adquirits, en entorns de treball reals. MASTER OF ARTS IN GRAPHIC DESIGN Proporcionar a l'alumne una sòlida base de coneixements tant teòrics com pràctics i educar-los en el maneig de les eines més esteses en l'àmbit professional per dirigir projectes de Disseny Gràfic des de la primera fase de creació fins a la impressió. MÀSTER EN TECNOLOGIES DIGITALS INTERACTIVES L'objectiu d'aquest Màster és la formació d'un professional polivalent, capaç de dirigir i coordinar un equip multidisciplinari, assumint funcions de direcció i podent desenvolupar qualsevol de les tasques de creació i manipulació digital de continguts audiovisuals. MÀSTER EN REALITZACIÓ I CREACIÓ PUBLICITÀRIA Formació especialitzada en el procés creatiu associat al llenguatge publicitari, abordant les noves tecnologies i processos específics dels diferents mitjans, per a la producció i elaboració de projectes per a Ràdio, Cinema, Televisió, Fotografia, Espectacles, Premsa i Internet . MÀSTER EN PERIODISME I COMUNICACIÓ EN ENTORNS DIGITALS DE RÀDIO I TV - Formar nous professionals de la informació que siguin capaços de manejar integralment les noves tecnologies audiovisuals i digitals. - Crear un perfil de periodista interdisciplinar, tant? Davant com darrere de la càmera / micròfon?, Capaç de destacar en un camp tan competitiu com ho és el periodisme. - Conèixer les eines que serviran als futurs periodistes en el desenvolupament de les diferents disciplines que envolta el periodisme audiovisual i digital.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster i Postgrau

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos