Màster i Postgrau Gestió i Organització d'Esdeveniments - Turisme de Negocis 2012-13 (13a edició)

Màster
Oficial / homologat
Presencial | Semi-presencial
Bellaterra - Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Barcelona és una ciutat líder en el món del Turisme de Negocis a la qual la gestió i l'organització d'esdeveniments ha conformat una xarxa d'empreses i professionals de primeríssima línia. Aquesta experiència sumada a la rigorositat universitària és la que es vol transmetre als alumnes del programa.

El màster universitari en gestió i organització d'esdeveniments - turisme de negocis, forma des de fa 12 anys als professionals que han ocupat llocs destacats en empreses i / o institucions líders en el sector, arreu del món o que han emprès el seu propi projecte innovador i competent.

La formació abasta els diferents tipus d'esdeveniments - congressos, convencions, fires, presentacions de producte, reunions socials, culturals, ... - I els estudia des dels seus diferents perspectives: direcció, màrqueting, qualitat, finances, producció, ... Aportant als coneixements l'experiència de professionals destacats del sector, no només en les classes, sinó també en la realització de la tesi, les pràctiques en empreses i / o institucions, exercint una tutoria individualitzada i adaptada als interessos de cada alumne.

Objectius

Proporcionar coneixements, habilitats i tècniques específiques per formar professionals capaços de gestionar, organitzar i dirigir tot tipus d'esdeveniments.

Desenvolupar les capacitats i les habilitats professionals per liderar i dirigir la gestió i organització d'esdeveniments.

Proporcionar un coneixement detallat de l'àmplia tipologia d'esdeveniments, així com de les últimes tendències i pràctiques del sector, que guiïn o consolidin una carrera professional en la gestió d'esdeveniments.

Adquirir coneixements per a la realització d'estudis d'investigació i de gestió de projectes.

Metodologia

Les classes del programa es realitzaran en castellà, a excepció del primer mòdul que s'impartirà en anglès. Així mateix, els materials de treball estaran compostos per publicacions en diferents idiomes, principalment en castellà i anglès.

Aquest Programa de formació de tercer cicle es presenta en un format bimodal, en què es combinen bàsicament les tècniques docents de l'ensenyament presencial i també les tècniques de formació on line. A més, neix amb una clara vocació pràctica i professional.

Un dels principals actius d'aquest programa és l'intercanvi d'experiències aportades pels propis participants. Amb aquesta finalitat, els professors dinamitzaran les classes, estimulant la participació activa dels alumnes i afavorint el debat entre els participants.

Sessions presencials: la major part dels continguts del curs s'impartiran en sessions presencials en les quals es combinaran, gràcies a l'aportació de l'experiència particular i professional dels nostres professors, la formació teòrica i l'anàlisi de casos pràctics.

Sessions en línia: una part dels continguts es proporcionarà mitjançant documents i materials disponibles en el domini d'Internet (Campus Virtual) i seran d'accés i descàrrega exclusius per als participants. Per a això s'ha dissenyat una plataforma docent que garanteix una atenció permanent per part de la coordinació del programa als alumnes. Així l'alumne trobarà avisos, horaris, correus electrònics i fòrums temàtics a més de materials d'ampliació i de casos pràctics.

Projecte final o tesi de Màster: és obligatori per als alumnes del Màster i és fonamental per a la seva formació. L'alumne ha de realitzar una investigació sobre un tema del seu interès en l'àmbit formatiu. Cada alumne disposarà d'un professor tutor per desenvolupar la tesi.

Titulacions

Aquest programa ofereix l'oportunitat d'obtenir tres titulacions específiques:

Màster en Gestió i Organització d'Esdeveniments - Turisme de Negocis de la Universitat Autònoma de Barcelona realitzant el programa complet, incloent les pràctiques en empresa i la realització de la Tesi de Màster.

Diploma de Postgrau en Gestió i Organització d'Esdeveniments - Turisme de Negocis de la Universitat Autònoma de Barcelona realitzant la totalitat del programa docent, exceptuant les pràctiques en empresa i la tesi de màster.

Certificats d'assistència de l'Escola de Postgrau de la Universitat Autònoma de Barcelona per a les persones que optin per realitzar un o més mòduls en format de cursos d'especialització.

* Nota: Les persones no titulades però que acreditin experiència suficient en el sector, només podran obtenir un certificat d'assistència.

Destinataris

Aquest programa va dirigit a:

Graduats, llicenciats i diplomats universitaris que desitgin especialitzar-se en una activitat econòmica amb unes excel · lents perspectives de futur al nostre país.

Empresaris, directors o responsables d'àrea que actualment desenvolupen exclusiva o parcialment la seva carrera professional organitzant i coordinant reunions, conferències, esdeveniments esportius, etc., Tant en el sector públic com en el privat.

Durada

Del 15 d'octubre de 2012 al 6 maig 2013.

Horari

El programa s'impartirà els dilluns i els dimecres de 16 a 20h.
Màster i Postgrau Gestió i Organització d'Esdeveniments - Turisme de Negocis 2012-13 (13a edició)
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona
Campus i seus: Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona
Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona
Edifici Blanc. Vila Universitària. Campus Universitat Autònoma de Barcelona 08193 Bellaterra - Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
X