CEF Barcelona

Màster Professional en Direcció d'Empreses Hoteleres

CEF Barcelona

Màster
Distància
consultar preu

Descripció

Els resultats de l'activitat turística a Espanya evidencien que el nostre país és una de les principals potències turístiques internacionals. Segons dades de l'Organització Mundial del Turisme (OMT), Espanya, amb més de 56 milions de turistes internacionals, va ocupar l'any 2011, el quart lloc del món, després de França, Estats Units i Xina, situant-se la seva aportació al PIB a un 11%. No obstant això, com indica el "Pla de Turisme Espanyol Horitzó 2020", dins del complex i competitiu mercat existent en l'actualitat, "les destinacions turístiques espanyoles han d'apostar per la qualitat de l'oferta com a element diferenciador enfront d'altres productes. El desenvolupament turístic d'Espanya avui i demà es basarà en la competitivitat i la sostenibilitat mediambiental, social i econòmica ".Tenint aquests aspectes, CEF, ha posat en marxa el Màster Professional en Direcció d'Empreses Hoteleres amb la finalitat de contribuir a millorar les capacitats i competències dels professionals del sector i donar resposta a una demanda del mercat professional d'especialització en l'àmbit de la direcció i gestió dels hotels que exigeix aprofundir en les següents matèries:         El desenvolupament d'unes tècniques de direcció d'establiments hotelers basada en un consum racional dels recursos naturals i atenent a la sostenibilitat.

         El desenvolupament de noves modalitats de gestió hotelera que afavoreixin la dinamització i la qualitat de les destinacions turístiques.

         El desenvolupament de noves tecnologies aplicades al turisme que permetin treballar en l'àmbit de la direcció d'establiments hotelers.

titulació oficialEls alumnes que compleixin els requisits de la UDIMA obtindran el títol de Màster Universitari en Direcció d'Empreses Hoteleres impartit per la UDIMA, a més del títol de Màster Professional expedit pel CEF.Requisits UDIMA: Tenir un títol de llicenciat, diplomat universitari o equivalent.

Sistemes d'ensenyamentCLASSES SEMIPRESENCIALS. Es desenvoluparan a través del Campus virtual-cinc dilluns a semestre en horari de 10,30 a 14,30 i 16 a 20 h. Els grups comencen a l'octubre i febrer de cada any.CLASSES A DISTÀNCIA. S'inicien els mesos d'octubre i febrer de cada any. La durada normal és de 12 mesos.

Veure més

Destinataris     Fonamentalment als titulats universitaris (Graduats, Llicenciats i Diplomats) en la branca de les Ciències Socials i Jurídiques, amb la finalitat d'obtenir una especialització professional suficient per al correcte exercici de les funcions d'un director d'Hotel.

     És important matisar que aquest programa formatiu no exigeix una experiència prèvia en l'àmbit de la direcció hotelera, si serà recomanable tenir coneixements de comptabilitat. Es pretén donar una formació integral al tècnic, de forma progressiva i eficaç, en totes aquelles àrees en què es desenvolupa la direcció estratègica de les empreses hoteleres.

Veure més

Durada

OBERT TERMINI DE MATRÍCULA.
CLASSES A DISTÀNCIA. S'inicien els mesos d'octubre i febrer de cada any. La durada normal és de 12 mesos.

Titulació obtinguda

Els alumnes que compleixin a els Requisits de la UDIMA obtindran el títol de Màster Universitari en Direcció d'Empreses Hoteleres impartit per la UDIMA, a més del títol de Màster Professional EXPEDIT paper CEF.

Requisits UDIMA: Tenir un títol de Llicenciat, diplomat universitari o equivalent.

Preu

Màster professional:
PAGAMENT FRACCIONAT: 4.680 euros o 11 mensualitats de 425,45 euros
Pagament únic: 4.539 euros.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Professional en Direcció d'Empreses Hoteleres

També et recomanem aquests cursos

Màster Professional en Direcció d'Empreses Hoteleres