Facultat de Odontologia (UB)

Màster de Recerca en Ciències Odontològiques

Facultat de Odontologia (UB)

Descripció

El màster té dos objectius principals:

- Proporcionar la formació necessària i adequada, dirigida de manera més particular als professionals de l'odontologia-estomatologia, perquè arribin a ser competents per dur a terme un projecte d'investigació, tant dins del vessant bàsica com clínica de l'àmbit de l'odontologia .

- Permetre l'accés al doctorat, especialment al doctorat en Odontologia.

Temari del curs

En finalitzar aquest màster, els alumnes hauran d'haver assolit les habilitats següents:

- Capacitat per dissenyar un estudi dins l'àmbit de les ciències de la salut, i concretament dins la seva àrea de coneixement.
- Capacitat per utilitzar les eines bioestadístiques adequades a les característiques dels estudis que vulguin fer, així com la capacitat per comprendre de manera crítica la bibliografia científica que hagin de consultar.
- Capacitat per entendre el significat i la importància de determinats temes relacionats amb les ciències biomèdiques bàsiques que són rellevants per millorar la seva pràctica professional, tant clínica com de recerca, relacionada amb la seua àrea de coneixement.
- Capacitat per ampliar i posar al dia els coneixements adquirits durant el període de grau, per tal de utilitzar-los adequadament en les línies de recerca clínica relacionades amb les diferents especialitats odontològiques.
- Capacitat per fer presentacions públiques, analítiques i crítiques, de temes seleccionats d'investigació que han estat publicats en la bibliografia i que estiguin relacionats amb la línia de recerca triada.
- Capacitat per saber utilitzar les fonts d'informació necessàries sobre la temàtica que desitgin estudiar, i perquè puguin interpretar des del punt de vista crític de l'evidència científica.
- Capacitat per entendre les limitacions bioètiques de tot treball amb éssers vius.
- Capacitat per redactar un treball d'investigació seguint els estàndards propis i acceptats de la bibliografia i del llenguatge científic.
- Capacitat per presentar i defensar davant un tribunal, un treball inèdit d'investigació bàsica o clínica.
Veure més

Destinataris

Haver completat el grau (o la llicenciatura) en Odontologia i Medicina especialistes en Estomatologia

Idiomes en què s'imparteix

Català o castellà

Places

35

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Recerca en Ciències Odontològiques

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Recerca en Ciències Odontològiques