EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster Secretaria de Direcció Internacional

EENI-Escuela Española de Negocios Internacionales

Màster
Distància
11 Mesos
consultar preu

Descripció

El Màster de Secretària de Direcció Internacional a distància està dissenyat per proporcionar els coneixements, eines i tècniques necessàries per assumir les responsabilitats d'una secretària internacional d'una empresa exportadora, importadora o amb potencial de ser-ho.

Temari del curs

  • Gestió del comerç exterior
  • màrqueting internacional
  • Negocis a Amèrica Llatina

Competències per a les que et prepara el curs

Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI.
Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per:
1. Atendre els dubtes acadèmics dels alumnes.
2. Corregir els exercicis.
3. Emetre informes acadèmics.
4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Destinataris

Dirigit a secretàries (o), assistents de Direcció, secretàries (us) de Departament que vulguin especialitzar-se en comerç internacional i assumir noves competències i responsabilitats.

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès, francès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Tipus d'avaluació

Contínua

Objetius

L'objectiu fonamental és aconseguir que la futura secretària internacional sigui capaç d'afegir valor a les següents àrees:

Gestió de comerç exterior (logística, les duanes, documents, pagaments i cobraments ...)

Màrqueting internacional (estudis de mercat, fires, recerca de clients, promoció ...)

Fent negocis al MERCOSUR, els mercats andins, Mèxic ...

Globalització digital: Idiomes i Estratègies digitals de localització per a Internet (idiomes, Globalització -Globalització + localització-, e-Business, posicionament en cercadors -Google -...).

Titulació obtinguda

- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..
- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Des de l'any 2001, a la EENI Escola de Negocis hem ofert beques d'estudi per a alumnes i alumnes de tot el món amb baix poder adquisitiu a Àfrica, Àsia, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Est d'Europa. La regió on més beques s'han atorgat ha estat Àfrica. Avui en dia, en gairebé tots els països africans hem becat a algun alumne o alumna, sense importar-nos la seva raça, sexe, religió o creences polítiques. Hem becat a alumnes cristians, musulmans, budistes, jueus, hinduistes, confucionistes ... En zones en guerra o en conflicte com a l'Iraq o Palestina també hem donats beques. Atorgar beques a les dones, especialment a les africanes i les de l'Orient Mitjà, és un prioritat per a nosaltres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Secretaria de Direcció Internacional

També et recomanem aquests cursos

Màster Secretaria de Direcció Internacional