Descripció

El Màster de Secretària de Direcció Internacional a distància està dissenyat per proporcionar els coneixements, eines i tècniques necessàries per assumir les responsabilitats d'una secretària internacional d'una empresa exportadora, importadora o amb potencial de ser-ho.

Temari del curs

  • Gestió del comerç exterior
  • màrqueting internacional
  • Negocis a Amèrica Llatina

Competències per a les que et prepara el curs

Compta amb un equip interdisciplinari de professors de negocis internacionals a Europa, Àfrica, Àsia i Amèrica. Molts d'aquests experts són ex-alumnes de l'EENI.
Un equip de professors és l'encarregat tant de respondre a les preguntes de l'alumne, com de corregir els exercicis. Els professors estan principalment per:
1. Atendre els dubtes acadèmics dels alumnes.
2. Corregir els exercicis.
3. Emetre informes acadèmics.
4. Els professors no estan per: atendre preguntes administratives, solucionar problemes d'instal·lació, etc. El professor no fa les funcions del coach.

Destinataris

Dirigit a secretàries (o), assistents de Direcció, secretàries (us) de Departament que vulguin especialitzar-se en comerç internacional i assumir noves competències i responsabilitats.

Metodologia

Mètode del cas

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol, anglès, francès
Gran part dels cursos estan disponibles en anglès, espanyol, francès i portuguès; algunes assignatures estan disponibles en rus, xinès o àrab

Tipus d'avaluació

Contínua

Objetius

L'objectiu fonamental és aconseguir que la futura secretària internacional sigui capaç d'afegir valor a les següents àrees:

Gestió de comerç exterior (logística, les duanes, documents, pagaments i cobraments ...)

Màrqueting internacional (estudis de mercat, fires, recerca de clients, promoció ...)

Fent negocis al MERCOSUR, els mercats andins, Mèxic ...

Globalització digital: Idiomes i Estratègies digitals de localització per a Internet (idiomes, Globalització -Globalització + localització-, e-Business, posicionament en cercadors -Google -...).

Titulació obtinguda

- Alumnes amb estudis superiors: Títol de Màster Professional EENI. En aquest cas és necessària la presentació d'una fotocòpia compulsada o autenticada del títol universitari (no cal en el moment de la matriculació).
- Alumnes sense estudis superiors: Títol d'Alta Especialització.

Perspectives laborals

- Empreses exportadores i / o importadores (o amb potencial d'internacionalització): departaments de comerç exterior, màrqueting internacional o internacionalització.
- Empreses de serveis i organismes relacionats amb el comerç internacional: departaments d'Internacional (Banca), la logística (Transport), les duanes (Transitaris / Agents de Duanes), Consultoria (Consultores, Màrqueting, les empreses de publicitat, importació exportació). ..
- Institucions públiques i privades relacionades amb la internacionalització: Agències de desenvolupament, cambres de comerç, associacions d'empresaris, associacions d'exportadors, organismes multilaterals, Organitzacions No Governamentals ...
- Projectes propis (emprenedors) oferint serveis d'assessor / Consultor de comerç exterior, Agent comercial, Intermediari en operacions d'importació exportació o creant la seva pròpia empresa.

Promocions

Des de l'any 2001, a la EENI Escola de Negocis hem ofert beques d'estudi per a alumnes i alumnes de tot el món amb baix poder adquisitiu a Àfrica, Àsia, Amèrica Llatina, Orient Mitjà i Est d'Europa. La regió on més beques s'han atorgat ha estat Àfrica. Avui en dia, en gairebé tots els països africans hem becat a algun alumne o alumna, sense importar-nos la seva raça, sexe, religió o creences polítiques. Hem becat a alumnes cristians, musulmans, budistes, jueus, hinduistes, confucionistes ... En zones en guerra o en conflicte com a l'Iraq o Palestina també hem donats beques. Atorgar beques a les dones, especialment a les africanes i les de l'Orient Mitjà, és un prioritat per a nosaltres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Secretaria de Direcció Internacional

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Secretaria de Direcció Internacional