KSchool Madrid

Màster SEO - SEM Professional

KSchool Madrid

Màster
Presencial
170 Hores
4.995 €

Descripció

Aprendràs a fer Màrqueting i posicionament en cercadors .Els cercadors suposen un dels principals canals del inbound màrqueting , però no compta amb suficients professionals que puguin respondre , amb formació , coneixements i experiència suficients , a l'actual demanda del mercat laboral .Per poder aconseguir resultats òptims cal tenir un coneixement profund del funcionament de cadascuna de les plataformes disponibles al mercat . Les campanyes de SEM i les estratègies de SEO són ??una manera d'aconseguir posicionament en cercadors com Google , Yahoo , Bing ....El SEO és un dels canals més importants en un projecte online pel seu caràcter massiu (major volum de visites ) , el seu reduït cost ( comparat amb altres canals ) i la seva alta rendibilitat (majors ràtios de conversió ) , a més de ser una de les àrees més demandades per les empreses i amb una oferta professional molt limitada .Davant del Màrqueting a Cercadors autoformado i reduïts cursos de nivell bàsic, en KSchool hem preparat un curs amb hores suficients, continguts complets i centrats en un sol tema, així com un equip de docents professionals del sector i referents de primera línia en el posicionament web i campanyes de PPC en cercadors . Perquè no és mateix fer SEO , de ser SEO i més conèixer el SEM .Aquesta disciplina neix davant la necessitat de millorar el volum de visites útils a un lloc web , a través dels cercadors - Google principalment.Què és el LIVE STREAMING de Kschool ? La nostra modalitat Streaming et permet seguir les classes dels nostres cursos còmodament des de casa , tal com ho faries des de l'aula . Tindràs més disponible un espai de conversa per poder preguntar i participar de la classe com si estiguessis present. De forma senzilla i transparent .

Objectius del cursL'objectiu del màster és formar-te com professional SEO amb els millors professionals del sector , i que a més tinguis els coneixements de SEM necessaris com per fer el millor Màrqueting en cercadors .Que practiques el que t'ensenyem : Creiem en el model " posa't amb " . Per això hem dissenyat infinitat d'hores de sessions pràctiques .Entre altres coses aprendràs :    
Realitzar auditories SEO , ús d'eines SEO i SEM professionals

    
Analítica web orientada al SEO i elaboració d'informes

    
Factors SEO interns i externs; Accions SEO per a l'optimització

    
Conèixer a altres professionals SEO ySEM

    
A desenvolupar campanyes completes de pagament per clic en les diferents plataformes que existeixen: Google , Yahoo , Microsoft ...

    
A desenvolupar campanyes en mitjans socials com Facebook , Youtube etc .A més , et examinaràs per aconseguir la certificació oficial de Google .

Veure més

Temari del curs

El posicionament en cercadors SEO , o posicionament orgànic , exigeix ??un coneixement de teoria , tècniques , estratègia i sobretot una actualització contínua sobre els factors de posicionament web més rellevants . El SEM per la seva banda requereix d'un coneixement de les eines utilitzades per gestionar les campanyes així com una visió estratègica per aprofitar les sinergies amb el SEO .

Pocs cursos tenen la suficient amplitud , en hores i continguts , per preparar professionals que puguin incorporar-se a agències , empreses i entitats amb una base sòlida de coneixements i els contactes per seguir formant-se en una comunitat online molt oberta . Els continguts pràctics d'aquesta formació exigeixen als alumnes un treball continu que els aporti l'experiència que requereix un professional del Màrqueting en Cercadors .

El temari té balancejats els temes més tècnics amb els continguts més generalistes , l'ús d'eines professionals i estratègies SEO - SEM per a projectes de diverses característiques .mòdul 1

PRESENTACIÓ DEL MÀSTER

mòdul 2

EL TREBALL SEO

mòdul 3

KEYWORD HUNTING I EINES

mòdul 4

CMS , HTML I SEO

mòdul 5

ESTRATÈGIA SEO : linkbuilding

mòdul 6

EINES SEO

mòdul 7

ESTRUCTURA I ARQUITECTURA WEB

mòdul 8

MÒDULS D'ESPECIALITZACIÓ EN SEO

mòdul 9

SEM I PPC

mòdul 10

MÉS ENLLÀ DE ADWORDS

mòdul 11

ALTERNATIVES A ADWORDS CLÀSSIC

mòdul 12

ADWORDS FOR VIDEO

mòdul 13

ANALÍTICA WEB PER SEO I PPC

mòdul 14

OPTIMITZACIÓ DEL LLOC WEB WPO
Veure més

Destinataris

Aquest màster t'interessa si:Vols especialitzar-te en SEO i SEM, ser un professional que es dediqui al Màrqueting en cercadors.Et pot resultar de gran utilitat si tens coneixements de:     màrqueting Online

     Informàtica... O si ets consultor

Veure més

Horari/Torn

Divendres de 17 a 22h. / Dissabtes de 9 a 14h.

Durada

Cap de setmana / Madrid
Data d'inici: 11 abril 2014
Data de fi: 3 octubre 2014

Preu

4.995 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster SEO - SEM Professional

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster SEO - SEM Professional