FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Màster Superior Especialitzat en Direcció Cinematogràfica

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School

Descripció

L'objectiu fonamental d'aquest màster és dotar l'alumne de totes les eines necessàries perquè sigui capaç de dirigir qualsevol tipus de projecte cinematogràfic en totes les seves fases, des de la preproducció, la direcció d'actors fins a la postproducció final ja sigui en Cinema, TV o Publicitat. Desenvoluparà les capacitats directives sabent motivar l'equip, liderant projectes a escala nacional i internacional.

Destinataris

Tant a estudiants de cinema, belles arts, audiovisuals i 3D i persones amb coneixements bàsics de cinema que vulguin adquirir els coneixements, competències i experiència necessaris per exercir-se com directors de projectes audiovisuals en Cinema, Televisió, Documentals i Publicitat.

Requisits

Ser major de 21

Coneixements bàsics d'informàtica a nivell usuari

Prova d'accés

No. Nivell d'Inici: Essential

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Places

15

Durada

Inici: octubre 2017

Titulació obtinguda

Titulació Certificada FX

Perspectives laborals

Director cinematogràfic en curts i llargmetratges, realitzador de TV, sèries de ficció, documentals, cinema d'animació, efectes visuals i videojocs, gestió de produccions d'alt pressupost a nivell nacional i internacional.

Promocions

Consulteu la possibilitat de beques.Els descomptes podran aplicar-se als Cursos, Màsters i Carreras regulars quedant fora els que incloguin promocions econòmiques, convocatòries especials i cursos amb beques per a joves. Els descomptes són aplicables en el moment de la inscripció prèvia i no tenen caràcter retroactiu: d'haver-se realitzat la matrícula sense descompte, no es pot aplicar a posteriori. Els descomptes no són acumulables entre si. Hi ha diferents descomptes per la qual cosa convé consultar amb el centre.

Preu

A consultar.

Avantatges del curs

Inclou Portàtil i Càmera de vídeo / Fotografia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Superior Especialitzat en Direcció Cinematogràfica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Superior Especialitzat en Direcció Cinematogràfica