Màster Universitari en Dret de l'Empresa

Màster oficial
Presencial
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en Dret de l'Empresa (MDE) ofereix coneixements que aporten una base per al desenvolupament d'idees en l'àmbit del Dret de l'Empresa, del dret fiscal i del dret tributari. Les matèries de què es compon proporcionen coneixements especialitzats que no només reforçaran la formació jurídica i fiscal de l'alumne, sinó que a més li permetran aplicar aquesta formació a entorns tradicionalment poc coneguts per l'advocat, com és l'àrea empresarial, permetent d'aquesta manera oferir el assessorament més complet als clients més exigents.

Així mateix, l'alumne adquirirà la capacitat de resoldre problemes legals en entorns nous, caracteritzats per la globalització i la internacionalització dels negocis, potenciant una visió jurídica integradora, que abasta temes de gran rellevància en l'actualitat com poden ser la Regulació del Comerç Electrònic o el medi ambient. En acabar el Màster, l'alumne ha de poder comunicar les seves conclusions tant a un públic "instruït", que opera per exemple en l'àmbit de l'advocacia, com a un públic no especialitzat, com és el cas dels empresaris.

Temari

El MDE ofereix la més àmplia i sòlida formació jurídica i fiscal pràctica aplicada a l'activitat empresarial. La figura de l'assessor empresarial en l'actualitat constitueix una peça clau de l'entorn dels negocis. Qualsevol decisió o operació en aquest àmbit implica una sèrie de conseqüències mercantils, processals, civils, fiscals, laborals, administratives o fins i tot penals que caldrà detectar i tractar adequadament. Així mateix, les empreses exigeixen un assessor fiscal que conegui el seu negoci, els ajudi a reformular estratègies i els proporcioni les eines i solucions necessàries per a una avantatjosa planificació fiscal nacional i internacional. L'objectiu principal d'aquest títol és, per tant, el de formar els millors experts jurídics i fiscals, capaços d'adaptar-se a un entorn jurídic canviant, global i multidisciplinar.

Es recorren les diferents àrees del Dret des d'un punt de vista pràctic, utilitzant casos reals i enfocats a l'empresa com a principal client. A més es dota l'alumne d'una formació empresarial que proporciona eines de gestió i el desenvolupament d'habilitats directives. D'altra banda, els alumnes que cursen aquest màster tenen la possibilitat d'enfocar els seus estudis en una de les tres especialitats següents:

- Especialitat en Assessoria Jurídica
- Especialitat en Assessoria Jurídica Internacional
- Especialitat en Assessoria Fiscal

Destinataris

Tots els alumnes que es matriculen en el Màster en Dret de l'Empresa (MDE) tenen en comú:

L'haver obtingut una llicenciatura o una altra titulació superior, sent el perfil més comú d'alumnes el de llicenciats en Dret (al voltant del 60% dels casos), seguits per titulats de carreres en Economia (30%) o en Empresarials (10%) .
L'haver superat un rigorós procés d'admissió en el qual es valora que l'alumne compti amb un conjunt de potencialitats del desenvolupament li pugui convertir en assessor altament qualificat després de cursar el postgrau amb l'aprofitament adequat.
Màster Universitari en Dret de l'Empresa
IE University (IE)
Campus i seus: IE University (IE)
IE University
Campus de Santa Cruz la Real: Cardenal Zúñiga, 12 40003 Segovia
Cursos més populars
X