Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (URV)

Màster universitari d'Enginyeria Electrònica

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (URV)

Descripció

En el vessant de recerca, aquest màster proporciona les capacitats necessàries per plantejar solucions efectives a qualsevol problema en l'àmbit de l'enginyeria electrònica, per liderar un departament d'investigació i desenvolupar una tesi doctoral. També pretén habilitar l'alumnat per treballar en cooperació amb els equips de recerca en l'àmbit internacional.D'altra banda, pel que fa al vessant professionalitzador, el màster proporciona una formació avançada que ha de permetre a l'estudiant dissenyar equips electrònics, i projectar i dissenyar sistemes de producció automatitzats.

També li ha de permetre incorporar-se als serveis comercials en empreses del sector electrònic, a fer el manteniment i control en indústries de producció o a fer assessorament tècnic. Les matèries que formen el nucli bàsic del màster són la instrumentació industrial, l'enginyeria de control, els sistemes electrònics digitals i els sistemes electrònics industrials.
Veure més

Destinataris

Titulats en Enginyeria Aeronàutica, Enginyeria en Telecomunicacions, Enginyeria de Materials, Enginyeria en Automàtica i Electrònica Industrial, Enginyeria en Electrònica, Física, Química, Bioquímica, Biotecnologia i àmbits afins.

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès

Places

20

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster universitari d'Enginyeria Electrònica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster universitari d'Enginyeria Electrònica