Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Màster universitari en Enginyeria Industrial

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat

Descripció

 Aquest màster, que habilita per a l'exercici de la professió regulada d'enginyer/a industrial, té com a objectiu oferir formació tècnica i científica multidisciplinària, a partir d'una visió global de l'enginyeria industrial i d'una especialització en branques de la indústria com: mecànica, construcció i estructures, elèctrica, termoenergètica, organització industrial, biomaterials fibrosos, tèxtils tècnics, i estructures multifuncionals.El màster en Enginyeria Industrial conjuntament amb el grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials constitueixen, a la UPC, un programa integrat.

Idiomes en què s'imparteix

Català i Castellà

Places

100

Durada

Dos anys

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). Campus de Terrassa. Edifici TR5. C. Colom, 11. 08222 Terrassa.

Perspectives laborals

La incorporació al món laboral dels titulats i titulades d'aquest màster vindrà facilitada per la visió tecnològica de conjunt i multidisciplinària obtinguda, cosa que permetrà la seva incorporació a qualsevol mena de projectes de l'àmbit industrial. Altres àmbits en què podran exercir la seva professió són les enginyeries, oficines tècniques, departaments d'R+D+I, producció i compres o consultories tecnològiques, de gestió i de disseny de plantes industrials i direcció de projectes, àmbits que demanden actualment enginyers de caràcter polivalent. En definitiva, aquest màster universitari en Enginyeria Industrial confereix una gran versatilitat i flexibilitat en l'ocupabilitat i capacita per desenvolupar i liderar projectes en tots els sectors industrials.

La formació obtinguda en organització i en tècniques de gestió ha donat a l'enginyeria industrial una funció significativa en la direcció d'empreses industrials i de serveis, direcció i gestió de tot

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster universitari en Enginyeria Industrial

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster universitari en Enginyeria Industrial