Màster universitari en Enginyeria Industrial

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

 Aquest màster, que habilita per a l'exercici de la professió regulada d'enginyer/a industrial, té com a objectiu oferir formació tècnica i científica multidisciplinària, a partir d'una visió global de l'enginyeria industrial i d'una especialització en branques de la indústria com: mecànica, construcció i estructures, elèctrica, termoenergètica, organització industrial, biomaterials fibrosos, tèxtils tècnics, i estructures multifuncionals.

El màster en Enginyeria Industrial conjuntament amb el grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials constitueixen, a la UPC, un programa integrat.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i Castellà

Durada

Dos anys

Perspectives laborals

La incorporació al món laboral dels titulats i titulades d'aquest màster vindrà facilitada per la visió tecnològica de conjunt i multidisciplinària obtinguda, cosa que permetrà la seva incorporació a qualsevol mena de projectes de l'àmbit industrial. Altres àmbits en què podran exercir la seva professió són les enginyeries, oficines tècniques, departaments d'R+D+I, producció i compres o consultories tecnològiques, de gestió i de disseny de plantes industrials i direcció de projectes, àmbits que demanden actualment enginyers de caràcter polivalent. En definitiva, aquest màster universitari en Enginyeria Industrial confereix una gran versatilitat i flexibilitat en l'ocupabilitat i capacita per desenvolupar i liderar projectes en tots els sectors industrials. La formació obtinguda en organització i en tècniques de gestió ha donat a l'enginyeria industrial una funció significativa en la direcció d'empreses industrials i de serveis, direcció i gestió de tot

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). Campus de Terrassa. Edifici TR5. C. Colom, 11. 08222 Terrassa.
Màster universitari en Enginyeria Industrial
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Campus i seus: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C/ Jordi Girona, 31 08034 Barcelona
Cursos més populars
X