Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Màster universitari en Enginyeria Industrial

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

 Aquest màster, que habilita per a l'exercici de la professió regulada d'enginyer/a industrial, té com a objectiu oferir formació tècnica i científica multidisciplinària, a partir d'una visió global de l'enginyeria industrial i d'una especialització en branques de la indústria com: mecànica, construcció i estructures, elèctrica, termoenergètica, organització industrial, biomaterials fibrosos, tèxtils tècnics, i estructures multifuncionals.El màster en Enginyeria Industrial conjuntament amb el grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials constitueixen, a la UPC, un programa integrat.

Idiomes en què s'imparteix

Català i Castellà

Places

100

Durada

Dos anys

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa (ETSEIAT). Campus de Terrassa. Edifici TR5. C. Colom, 11. 08222 Terrassa.

Perspectives laborals

La incorporació al món laboral dels titulats i titulades d'aquest màster vindrà facilitada per la visió tecnològica de conjunt i multidisciplinària obtinguda, cosa que permetrà la seva incorporació a qualsevol mena de projectes de l'àmbit industrial. Altres àmbits en què podran exercir la seva professió són les enginyeries, oficines tècniques, departaments d'R+D+I, producció i compres o consultories tecnològiques, de gestió i de disseny de plantes industrials i direcció de projectes, àmbits que demanden actualment enginyers de caràcter polivalent. En definitiva, aquest màster universitari en Enginyeria Industrial confereix una gran versatilitat i flexibilitat en l'ocupabilitat i capacita per desenvolupar i liderar projectes en tots els sectors industrials.

La formació obtinguda en organització i en tècniques de gestió ha donat a l'enginyeria industrial una funció significativa en la direcció d'empreses industrials i de serveis, direcció i gestió de tot

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster universitari en Enginyeria Industrial

Màster universitari en Enginyeria Industrial