Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus (URV)

Màster universitari d'Envelliment i Salut

Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus (URV)

Màster oficial
Presencial | On-line
Oficial / Homologat
60 Crèdits

Descripció

L'objectiu principal és formar professionals que treballin en àmbits relacionats amb l'envelliment, de manera que siguin capaços d'afrontar els problemes amb una visió holística i integradora, tant dels factors determinants de la salut en la vellesa, com sobre la prestació de serveis de promoció de la salut i d'atenció sanitària.

La modalitat d'ensenyament d'aquest màster és presencial en un 20% i a distància en un 80% i ofereix una doble orientació professional o investigadora.

En la seva orientació professional el Màster té un caràcter aplicat que es basa en coneixements teòrics i pràctics als quals els estudiants accedeixen a través d'una metodologia que propicia la reflexió, la capacitat crítica i creativa.

En la seva orientació investigadora el Màster es proposa afavorir el desenvolupament d'habilitats investigadores dels actuals i futurs professionals de la Gerontologia, a més, ofereix continguts de metodologia i investigació que preparen per a la tasca científica així com per a l'accés al títol de Doctor.
Veure més

Destinataris

Titulats en Medicina, Biologia, Fisioteràpia, Infermeria, Nutrició Humana i Dietética, Terapeuta ocupacional, Logopèdia i àmbits afins.

Idiomes en què s'imparteix

Català y castellà

Places

20

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster universitari d'Envelliment i Salut

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster universitari d'Envelliment i Salut