Màster universitari d'Estudis Superiors de Llengua, Literatura i Cultura Catalanes

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del màster és formar especialistes en gestió lingüística avançada en els àmbits de la comunicació escrita, oral i audiovisual tradicionals, així com en el de les tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC). El màster també proporcionarà una formació que capacitarà l'estudiant per a altres sortides laborals: ensenyament de la llengua, assessorament i correcció, planificació lingüística, gestió del multilingüisme, treball editorial, crítica literària i gestió cultural del patrimoni literari, escrit i oral, vinculat de manera directa a l'àrea d'influència territorial de la URV en el marc cultural genèric catalanòfon.

D'altra banda, amb l'orientació d'iniciació a la recerca, el màster té com a objectiu formar investigadors que puguin fer el doctorat i s'incorporin a projectes i programes de recerca avançada d'acord amb les línies de recerca dels grups vinculats al Departament de Filologia Catalana.

Destinataris

Titulats en Filologia Catalana, qualsevol altra especialitat de Filologia, Història, Antropologia Social i Cultural, Pedagogia, Psicologia, Humanitats, Sociologia, Ciències Polítiques, Periodismo, Filosofia, Geografia, Dret, Economia i àmbits afins.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català

Preu

Consulteu el preu
67,82 euros el crèdit.
Campus i seus: Facultat de Lletres (URV)
Facultat de Lletres (URV)
Avinguda Catalunya, 35 43002 Tarragona
Cursos més populars
X