Universitat Ramon Llull (URL)

Máster Universitari en Finances

Universitat Ramon Llull (URL)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat

Descripció


Màster en Finances en el lloc 5 en el món pel Financial Times rànquing de juny 2013! Va destacar com a primera en el món per a la projecció internacional.


  


• Un any d'estudis en una ciutat més enllà de la comparació i en una escola de negocis europea (en el lloc cinquè a Europa pel Financial Times, desembre de 2012)


 


• El 90% dels nostres graduats troba feina fora d'Espanya, i el seu salari inicial mitjana va ser de 48.150?. Més informació sobre la col · locació d'aquí.


 


• L'accés a la part superior reclutadors consultoria banca internacional i al campus. Pots veure la llista completa aquí.


 


• L'entorn multicultural amb 39 nacionalitats representades a la classe


 


• Una innovadora experiència d'aprenentatge en una escola de l'estat de la tècnica.


 


• ESADE és soci del Programa CFA. MSc en Finances participants formats en el Programa CFA Cos Candidat del Coneixement ™ tindrà una sòlida base per a la preparació de l'examen CFA i l'èxit professional.


 


• Beques per a estudiants talentosos.


Veure més

Temari del curs

MSc d'ESADE a Finances ofereix una exposició internacional, oferint als participants una perspectiva general i socialment responsable de l'empresa que va a tenir un impacte real en la seva carrera professional. En la graduació, els estudiants han d'haver adquirit les competències necessàries per:
Dominar les eines i els conceptes fonamentals de les finances amb una visió general dels mercats de capitals i el món empresarial;
Adquirir una perspectiva internacional de l'entorn financer competitiu, el que demostra un alt nivell de competència per adaptar-se als canvis i fer front als desafiaments;
Tenir la capacitat de recerca, anàlisi i síntesi de prendre decisions tenint en compte el paper i els interessos dels diferents grups d'interès;
Desenvolupar una visió global d'organitzacions que s'enfoquen en la interacció entre les finances i l'estratègia de l'empresa.
Veure més

Destinataris

Llicenciats en Administració d'Empreses o una disciplina afí. Els graduats amb una formació acadèmica diferent estan obligats a adoptar el Programa d'Immersió de Gestió

Places

75

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Máster Universitari en Finances

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Máster Universitari en Finances