Máster Universitari en Finances

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Màster en Finances en el lloc 5 en el món pel Financial Times rànquing de juny 2013! Va destacar com a primera en el món per a la projecció internacional.
  
• Un any d'estudis en una ciutat més enllà de la comparació i en una escola de negocis europea (en el lloc cinquè a Europa pel Financial Times, desembre de 2012)
 
• El 90% dels nostres graduats troba feina fora d'Espanya, i el seu salari inicial mitjana va ser de 48.150?. Més informació sobre la col · locació d'aquí.
 
• L'accés a la part superior reclutadors consultoria banca internacional i al campus. Pots veure la llista completa aquí.
 
• L'entorn multicultural amb 39 nacionalitats representades a la classe
 
• Una innovadora experiència d'aprenentatge en una escola de l'estat de la tècnica.
 
• ESADE és soci del Programa CFA. MSc en Finances participants formats en el Programa CFA Cos Candidat del Coneixement ™ tindrà una sòlida base per a la preparació de l'examen CFA i l'èxit professional.
 
• Beques per a estudiants talentosos.

Temari

MSc d'ESADE a Finances ofereix una exposició internacional, oferint als participants una perspectiva general i socialment responsable de l'empresa que va a tenir un impacte real en la seva carrera professional. En la graduació, els estudiants han d'haver adquirit les competències necessàries per:
Dominar les eines i els conceptes fonamentals de les finances amb una visió general dels mercats de capitals i el món empresarial;
Adquirir una perspectiva internacional de l'entorn financer competitiu, el que demostra un alt nivell de competència per adaptar-se als canvis i fer front als desafiaments;
Tenir la capacitat de recerca, anàlisi i síntesi de prendre decisions tenint en compte el paper i els interessos dels diferents grups d'interès;
Desenvolupar una visió global d'organitzacions que s'enfoquen en la interacció entre les finances i l'estratègia de l'empresa.

Destinataris

Llicenciats en Administració d'Empreses o una disciplina afí. Els graduats amb una formació acadèmica diferent estan obligats a adoptar el Programa d'Immersió de Gestió
Máster Universitari en Finances
Universitat Ramon Llull (URL)
Campus i seus: Universitat Ramon Llull (URL)
Universitat Ramon Llull (URL)
Rectorat. c/ Claravall, 1-3 08022 Barcelona
Cursos més populars
X