Universitat Ramon Llull (URL)

Máster Universitari en Finances

Universitat Ramon Llull (URL)

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona
consultar preu

Descripció


Màster en Finances en el lloc 5 en el món pel Financial Times rànquing de juny 2013! Va destacar com a primera en el món per a la projecció internacional.


  


• Un any d'estudis en una ciutat més enllà de la comparació i en una escola de negocis europea (en el lloc cinquè a Europa pel Financial Times, desembre de 2012)


 


• El 90% dels nostres graduats troba feina fora d'Espanya, i el seu salari inicial mitjana va ser de 48.150?. Més informació sobre la col · locació d'aquí.


 


• L'accés a la part superior reclutadors consultoria banca internacional i al campus. Pots veure la llista completa aquí.


 


• L'entorn multicultural amb 39 nacionalitats representades a la classe


 


• Una innovadora experiència d'aprenentatge en una escola de l'estat de la tècnica.


 


• ESADE és soci del Programa CFA. MSc en Finances participants formats en el Programa CFA Cos Candidat del Coneixement ™ tindrà una sòlida base per a la preparació de l'examen CFA i l'èxit professional.


 


• Beques per a estudiants talentosos.


Veure més

Temari del curs

MSc d'ESADE a Finances ofereix una exposició internacional, oferint als participants una perspectiva general i socialment responsable de l'empresa que va a tenir un impacte real en la seva carrera professional. En la graduació, els estudiants han d'haver adquirit les competències necessàries per:
Dominar les eines i els conceptes fonamentals de les finances amb una visió general dels mercats de capitals i el món empresarial;
Adquirir una perspectiva internacional de l'entorn financer competitiu, el que demostra un alt nivell de competència per adaptar-se als canvis i fer front als desafiaments;
Tenir la capacitat de recerca, anàlisi i síntesi de prendre decisions tenint en compte el paper i els interessos dels diferents grups d'interès;
Desenvolupar una visió global d'organitzacions que s'enfoquen en la interacció entre les finances i l'estratègia de l'empresa.
Veure més

Destinataris

Llicenciats en Administració d'Empreses o una disciplina afí. Els graduats amb una formació acadèmica diferent estan obligats a adoptar el Programa d'Immersió de Gestió

Places

75

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Máster Universitari en Finances

També et recomanem aquests cursos

Máster Universitari en Finances