Màster Universitari en Gestió del Patrimoni Cultural l'Àmbit Local

Màster oficial
Oficial / homologat
Presencial
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest màster es pretén aconseguir una bona relació entre el món acadèmic i el professional per donar una resposta de qualitat a les demandes del mercat laboral, tant en el sector públic com en el privat, en temes vinculats al patrimoni cultural en l'àmbit local . Això implica un coneixement profund de l'Administració i la legislació, de les últimes tecnologies aplicades al camp del patrimoni i de les experiències més reeixides, i també una visió interdisciplinària basada en l'aplicació de mètodes i sistemes procedents d'altres camps del coneixement (gestió, direcció d'equips humans, màrqueting cultural, nous recursos i formes de finançament, etc.).

D'altra banda, la línia d'investigació ofereix a l'alumne els instruments necessaris per poder enfrontar-se a la recerca en patrimoni cultural, que constitueix la formació bàsica que l'estudiant necessita per iniciar la realització d'una tesi doctoral.

És un programa de formació específicament destinat a dotar els professionals ia les persones interessades en el patrimoni cultural del bagatge conceptual i pràctic necessari per gestionar-lo.

Temari

Patrimoni Cultural: context i actuacions
Bases ideològiques de la gestió del Patrimoni Cultural
Patrimoni cultural i gestió territorial
Dret i Patrimoni Cultural
Models de organizació i gestió del Patrimoni cultural en l'àmbit local
Organització i recursos econòmics
La gestió dels recursos humans
Mètodes d'avaluació i control d'objectius
Comercialització de productes culturals
La conservació i restauració del Patrimoni cultural
La documentació del patrimoni cultural. Noves tecnologies
La difusió i comunicació del patrimoni cultural
Arquitectura d'infraestructures
Anàlisi de casos

Destinataris

Es valoraran els expedients dels estudiants llicenciats en l'àmbit humanístic i social i dels professionals provinents de la gestió local o de centres vinculats al patrimoni cultural.

Es prioritzaran les sol · licituds que acreditin un millor expedient acadèmic i coneixements suficients vinculats al patrimoni o altres aspectes afins, com història, arqueologia, història de l'art, pedagogia, antropologia, humanitats, dret, econòmiques i arquitectura.
Màster Universitari en Gestió del Patrimoni Cultural l'Àmbit Local
Facultat de Lletres (UdG)
Campus i seus: Facultat de Lletres (UdG)
Facultat de Lletres (UdG)
Pl. Ferrater Mora, 1 17004 Girona
Cursos més populars
X