IDEC-Universitat Pompeu Fabra

Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting online, Posicionament, Community Manager i Content Curator

IDEC-Universitat Pompeu Fabra

Màster oficial
On-line
60 Crèdits

Descripció

Una sòlida formació en el funcionament dels motors de cerca i els sistemes de recuperació de dades, uns mitjans privilegiats per al màrqueting online, la vigilància tecnològica i la intel·ligència competitiva.Dominar l'ús avançat dels cercadors online permet treure'n el màxim partit i generar oportunitats. El Màster Universitari online en Cercadors ofereix les claus per desxifrar tots els secrets de la xarxa.Un programa que imparteix un equip de més de 40 professionals de l'àmbit empresarial (Yahoo, Trucosgoogleanalytics.com, Geamarketing, Elisa Interactiva, etc.). És la garantia d'una formació pràctica i real, 100 % connectada als reptes i a les possibilitats més actuals.

Temari del curs

Màster Universitari Online en Informació Digital (especialitat en Cercadors):

Obertura de l'aula digital i introducció al funcionament del curso

Obligatòries (35ECTS):
 • Assignatura Fonaments en tecnologies web
 • Assignatura Fonaments en Cercadors
 • Assignatura Posicionament en Cercadors - SEO
 • Assignatura Web Social - Community Manager
 • Assignatura Màrqueting en Cercadors - SEM
 • Assignatura: Treball final de màster en cercadors. Concurs de posicionament (11 ECTS)
Optatives*(14ECTS):
 • Assignatura Analítica Web - Google Analytics
 • Assignatura Màrqueting de continguts
*La realització de pràctiques externes podrà substituir una assignatura d'entre les dues optatives. Els centres per a realitzar les pràctiques són proposats pels estudiants i l'UPF-IDEC evalúa la seva idoneitat. Els participants que tinguin i acreditin una experiència de como a mínim dos anys en l'àmbit del màster, podran quedar exemptes de la realització dels crèdits corresponents a les pràctiques externes.
Veure més

Destinataris • Dirigit a professionals del posicionament, del màrqueting online i de la vigilància tecnològica / intel·ligència competitiva.


 • Dirigit a titulats de Publicitat i Relacions Públiques, Biblioteconomia i Documentació, titulats en carreres tècniques o de ciències socials que vulguin especialitzar-se.Idiomes en què s'imparteix

Espanyol

Durada

Octubre 2015- Juny 2016

Objectius

Proporcionar la formació més completa en cercadors online per treure'n el màxim rendiment.
Obtenir coneixements profunds sobre cercadors especialitzats.
Dominar l'ús i el funcionament dels diversos sistemes de cerca (cercadors jeràrquics, verticals, metacercadors, directoris, etc.).
Dotar els participants dels coneixements necessaris per dissenyar programes de pagament per clic i de posicionament en cercadors.
Optimitzar les habilitats de cerca avançada i d'exploració intel·ligent.
Optimitzar l'ús de les opcions avançades dels cercadors.

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Informació Digital (especialitat en Cercadors), expedit per la Universitat Pompeu Fabra.

Títol màsters universitaris: S'haurà d'abonar la quantitat estipulada al DOGC (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya) en concepte de drets d'expedició del títol. Aquesta taxa varia anualment i s'aplicarà la vigent en el moment de la sol·licitud del títol.

Promocions • Ajuts per programa: Comprova si el teu programa disposa d'un ajut específic que et permeti cobrir un percentatge de la matrícula.


 • Beques Talent: Sol·licita una de les nostres Beques Talent, atorgades específicament a estudiants de màster que tinguin una trajectòria acadèmica, professional o personal excepcional.


 • Ajuts d'altres organismes: Consulta la llista d'entitats i institucions externes a l'UPF-IDEC que ofereixen ajuts econòmics a estudiants que vulguin matricular-se en màsters o postgraus.


 • Descomptes: Beneficia't dels nostres descomptes si ets antic alumne, pertanys a la comunitat UPF o treballes en una de les nostres institucions col·laboradores. A més, si ets soci del CBC (Col•lgi de Biòlegs de Catalunya) obtindràs un descompte del 10%.


 • Prestecs bancaris: Informa't sobre els préstecs bancaris amb condicions avantatjoses que l'UPF-IDEC ha acordat amb les principals entitats financeres.Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting online, Posicionament, Community Manager i Content Curator

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster Universitari Online en Cercadors: Màrqueting online, Posicionament, Community Manager i Content Curator