Universitat de Lleida (UdL)

Master en recerca de salut

Universitat de Lleida (UdL)

Màster oficial
Presencial
90 Crèdits

Descripció

El Màster Universitari en Investigació en Salut és de caràcter científic i pretén formar en aquelles competències relacionades amb l'adquisició de coneixements en matèria de metodologia de la investigació, així com en la seva aplicació en el desenvolupament de la recerca en ciències de la salut.


El sistema de docència semipresencial permet combinar la realització del màster amb l'activitat laboral i els compromisos personals. També hi ha matrícula a temps parcial, és a dir cursar la meitat dels crèdits durant dos cursos acadèmics.

El Professorat aquesta compost per professors de la nostra universitat i també comptem amb professors-investigadors internacionals de reconegut prestigi que col·laboren amb nosaltres i que aporten la seva experiència en investigacions d'altres països i en els projectes que han desenvolupat i realitzen en l'actualitat.

El perfil investigador de la titulació vincula els coneixements adquirits durant el període de formació Màster a les línies del Doctorat en Salut de la Universitat de Lleida, mitjançant tres itineraris que permetran desenvolupar la tesi doctoral per a aquells alumnes que vulguin completar els cicles acadèmics.


Veure més

Competències per a les que et prepara el curs

La persona titulada amb el màster de recerca en salut ha de ser capaç de descriure els dissenys metodològics utilitzats en la investigació en salut, tant quantitatius com qualitatius.
La persona titulada amb el màster de recerca en salut ha de ser capaç d'internalitzar i aplicar els principis ètics en investigació clínica, prendre decisions en base a aquests principis en situació de conflicte, així com conèixer les seves limitacions.
La persona titulada amb el màster de recerca en salut ha de ser capaç de dissenyar preguntes de recerca sobre àrees d'incertesa de la pràctica clínica.
La persona titulada amb el màster de recerca en salut ha de ser capaç de descriure les principals fonts d'informació basada en l'evidència, tant en resultats de recerca quantitativa com qualitativa.

Lloc on s'imparteix el curs

Universitat de Lleida

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Master en recerca de salut

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Master en recerca de salut