La Salle - Universitat Ramon Llull

Máster Universitari en Gestió Integral de la Construcció

La Salle - Universitat Ramon Llull

Descripció


 

En la materialització d'una obra és necessària la intervenció coordinada de diversos agents, com el promotor, el client públic o privat, el projectista, el director d'obra, el constructor, els industrials i les administracions públiques. En aquest sentit, el sector de la construcció reclama des de fa molt de temps un professional que disposi d'una formació que aglutini les àrees de coneixement de tots aquests agents.La base educativa proporcionada pels estudis universitaris tècnics en aquesta matèria (enginyeries i arquitectures superiors i tècniques) no inclou en els seus programes la gestió integral del procés constructiu. En aquest context, el Màster Universitari en Gestió Integral de la Construcció proporciona una formació ajustada a les necessitats del mercat laboral del sector de la construcció, posant l'accent en un procés d'aprenentatge àgil i accelerat de la gestió integral de tot el procés edificatori.El Màster en Gestió Integral de la Construcció de La Salle Campus BCN - URL es troba entre els 5 primers millors màsters d'aquesta matèria a Espanya segons el Rànquing de 250 màsters del 2014/2015 de l'periòdic EL MÓN.

      Formar tècnics amb una base de coneixements en gestió, però amb capacitats específiques que els permetin exercir professionalment com a especialistes. El programa ofereix la capacitat per gestionar les relacions professionals de tots els agents que intervenen en el procés de construcció d'una edificació, aplicat intensament a l'especialitat escollida.

     Gestionar el desenvolupament de l'obra de construcció d'una edificació.

     Coordinar tècnics i redactar documents que formin part de projectes elaborats de forma multidisciplinària en diferents àrees de l'arquitectura i la construcció.

     Identificar i aplicar fonaments legals relacionats amb l'arquitectura i la construcció.

     Conèixer les eines tècniques i tecnològiques avançades aplicades a l'especialitat escollida necessàries per a la resolució de les parts que comporta el projecte tècnic i la seva gestió.

     Gestionar i dirigir la recepció i el control de qualitat dels materials, la seva posada en obra, el control d'execució de les unitats d'obra i la realització d'assajos i proves finals vinculades a l'especialitat escollida.

     Gestionar l'obra acabada, manteniment i explotació d'edificis.

Veure més

Temari del curs

El programa es compon d'un mòdul obligatori en Direcció i Gestió (28 ECT) i una especialitat a escollir entre les 4 de a continuació (32 ECT) i un Treball Final de Màster (30 ECTS).

     Direcció i gestió (28 ECTS)
         habilitats personals
         Gestió del projecte tècnic
         Gestió d'industrials, subcontractistes i subministradors
         Gestió del procés constructiu
         Gestió de la qualitat de l'obra
         Gestió de l'obra acabada
     Sostenibilitat i eficiència energètica (32 ECTS)
         arquitectura mediambiental
         Urbanisme sostenible
         sistemes actius
         Auditories i certificacions energètiques
     Gestió urbanística, valoracions i perícia (32 ECTS)
         gestió urbanística
         Planejament urbà i reparcel · lació
         valoracions immobiliàries
         perícia judicial
     Disseny i càlcul estructural (32 ECTS)
         Història, disseny i anàlisi estructural
         Càlcul de sistemes estructurals
         estructures especials
         Gestió tècnica del projecte estructural
     Rehabilitació i restauració del patrimoni (32 ECTS)
         Diagnosi i metodologia
         Rehabilitació i tècnica d'intervenció
         Criteris d'intervenció en edificació patrimonial
         Procediments i tècniques de restauració
     Treball final de màster (30 ECTS)
Veure més

Destinataris

Arquitectes Superiors i Tècnics, Enginyers de Camins, Industrials Superiors i Tècnics que vulguin ampliar els coneixements adquirits en les àrees de formació de les seves carreres, en l'àmbit de la gestió global del procés edificatori i des d'una perspectiva eminentment pràctica i empresarial que potencia la transmissió d'experiència acumulada, a través d'un professorat especialitzat.Els alumnes que finalitzin el Màster Universitari en Gestió Integral de la Construcció disposaran de la preparació necessària per incorporar-se al món del treball, en qualsevol dels agents que intervenen en el procés edificatori, en funció de les seves preferències i / o peculiaritats. Estaran preparats per desenvolupar les seves capacitats laborals en despatxos professionals, en despatxos de consultoria, en empreses promotores, en empreses constructores, en empreses industrials del sector i en administracions públiques. Podran dur a terme la seva activitat tant com a professionals liberals com a professionals assalariats.

 Un dels factors clau per al desenvolupament del Programa de Màsters a La Salle són les persones que s'incorporen al programa: persones seleccionades responent a criteris de currículum, segons les dimensions acadèmiques, funcionals, sectorials i geogràfiques, que propiciaran l'enriquiment del col · lectiu.El procés d'admissió a La Salle com a objectiu seleccionar els candidats més adequats per a cada programa i que assegurin el nivell i qualitat de la convivència i comunicació entre els participants, el que constitueix un tret distintiu de l'estil de La Salle.El procés d'admissió per al curs acadèmic ja està obert i es recomana als candidats que iniciïn el seu procés el més aviat possible donat que el període d'admissions es manté obert fins a completar el límit de places establert per a cada programa acadèmic.

Veure més

Durada

Cost i Finançament: Sol · licita informació i et enviarem un complet dossier amb informació sobre els recursos, entitats bancàries i entitats col · laboradores.

Beques i Ajudes: Sol · licita Informació i rebràs els Programes de Beques i Ajudes.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Máster Universitari en Gestió Integral de la Construcció

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Máster Universitari en Gestió Integral de la Construcció