Màster en Usabilitat i Experiència d'Usuari

KSchool Barcelona

Descripció

Humanitza la tecnologia , fes senzilla i fàcil d'entendre .

T'has sentit alguna vegada frustrat per no trobar el que vols en una pàgina web ? I amb el teu mòbil ? Has intentat alguna vegada configurar alguna funcionalitat sense èxit mantenint la calma ? Ets dels que per a pensar com poden ser tan complicats les aixetes dels lavabos dels restaurants ?

L'origen de tots aquests problemes és que molts d'aquests productes estan definits i desenvolupats per i per a enginyers . La nostra relació amb la tecnologia falla perquè no hi ha ningú que pensi des del punt de vista humà i racional .

Des de fa ja diversos anys comença a sorgir una forta demanda per professionals que humanitzen els productes , que es preocupin perquè siguin senzills i fàcils d'utilitzar , que no ens irritin . Actualment aquests professionals ocupen llocs de treball més relacionats amb la tecnologia , sobretot Internet , però cada vegada amb més freqüència sorgeixen oportunitats relacionades amb l'entorn mòbil . Imagina't tot el que falta per fer en el món de la televisió , automoció , etc .


Objectius del curs

Aquest professional es diu expert en Usabilitat i Experiència d'Usuari . I en aquest Màster volem que surtis amb les nocions bàsiques perquè pensis i actuïs com a tal .

Volem que aprenguis a identificar els factors que impedeixen que un producte estigui ben definit . Aprendràs a posar-te en el paper dels usuaris , a dissenyar solucions , a comunicar ia defensar-les.

Volem practiques el que t'ensenyem : Creiem en el model " posa't amb " . Per això , hem dissenyat un munt d'hores de pràctiques . Pel màster passaran professionals d'importants empreses perquè coneguis diferents casos i formes de fer les coses .

Temari

El Màster estudia tot el relacionat amb l'experiència d'usuari, els factors relatius al disseny (maquinari, programari, usabilitat, disseny d'interacció, accessibilitat, disseny gràfic i visual, qualitat dels continguts, buscabilitat o encontrabilidad, utilitat ...) a més d'aspectes relatius a les emocions, sentiments, construcció i transmissió de la marca, rendiment del producte ...mòdul 1

INTRODUCCIÓ A L'EXPERIÈNCIA D'USUARI

mòdul 2

ANÀLISI, RECERCA I DEFINICIÓ DE PROJECTES

mòdul 3

DISSENY I PROTOTIPAT

mòdul 4

ARQUITECTURA DE LA INFORMACIÓ

mòdul 5

AVALUACIÓ, RESIDEÑO I EVOLUCIÓ

mòdul 6

TUTORIES

mòdul 7

BUSINESS CASES

mòdul 8

PROJECTES CREUATS

Destinataris

Aquest màster t'interessa si:

Vols ser expert en Usabilitat i Experiència d'Usuari i et ve de gust començar a conèixer i manejar una metodologia de disseny centrada en l'usuari. Pot resultar útil si véns del món del disseny, ets maquetador, enginyer de sistemes, etc.

Durada

Cap de setmana / Barcelona Data d'inici: 28 març 2014 Data de fi: 26 jul 2014
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster en Usabilitat i Experiència d'Usuari
També et recomanem aquests cursos
X