La Salle

Màster en UX (User eXperience)

La Salle

Màster
Semi-presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

El Màster en User eXperience té un caràcter professionalitzador, així que els alumnes duran a terme un projecte real d'experiència d'usuari per a una de les empreses indicades. En iniciar el postgrau els alumnes s'organitzaran en petits grups de treball multidisciplinaris i se'ls assignarà un projecte. Els programes formatius estan dissenyats perquè els lliurables acadèmics siguin realment professionals, així que els alumnes hauran de respondre dels mateixos davant seu client. Per a això, comptaran amb l'ajuda de tutors especialitzats amb àmplia experiència en aquest tipus de projectes.L'aprenentatge dels alumnes, per tant, no es limita a aspectes tècnics i / o acadèmics sinó que viuen l'experiència de portar a terme un projecte professional amb un producte real de mercat.

Temari del curs

El programa del màster està vinculat a la creació d'un projecte per a empreses en què els lliuraments de cada mòdul formen part del desenvolupament i l'evolució del projecte. Els alumnes tracten amb el client des del primer dia. El client i els professors actuen de consultors i avaluadors de tot el procés. Durant tots els mòduls els alumnes treballen aplicant metodologies Agile UX. Els lliuraments a client es realitzen des del primer mòdul.

Mòduls online
El programa consta de vuit mòduls que es portaran a terme de manera on-line. Cadascun d'aquests mòduls portarà associat un lliurable a l'empresa col·laboradora del postgrau. Per a la realització de cada pràctica els alumnes comptaran amb un tutor especialitzat per a cada mòdul que farà el seguiment de forma on-line i de forma presencial. La funció del mentor o tutor serà l'assessorament tècnic i pràctic per poder dur a terme un lliurament d'alta qualitat.

Durant els mòduls es confirmen les sessions de connexió online (mínima una per mòdul) i les dates de les preentregas per realitzar un correcte seguiment del lliurament final.

MÒDUL 1: GESTIÓ EN UX
Gestió de projectes, gestió de recursos humans orientats a UX, coneixements de com vendre un projecte d'usabilitat, accessibilitat o experiència d'usuari, control pressupostari, coordinació d'equips i màrqueting digital.

MÒDUL 2: ANALÍTICA WEB
Interacció web multiplataforma, coneixement del tractament de dades, analítica web i SEO. Arquitectura d'informació.

MÒDUL 3: USER centered DESIGN
Definició, principis bàsics, estàndards i normatives d'usabilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 4: ACCESSIBILITAT I UX
Definició, estàndards, normatives i legislació d'accessibilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 5: CONCEPTUALITZACIÓ DE PRODUCTE
Tècniques de sketching, elaboració de wireframes i disseny de prototips centrats en l'experiència d'usuari.
Coneixements de l'eina de prototipatge AXURE

MÒDUL 6: TÈCNIQUES D'AVALUACIÓ D'EXPERIÈNCIA D'USUARI
Descripció de diferents tècniques d'avaluació i millora de l'experiència d'usuari. Realització d'estudis de definició de les necessitats i desitjos dels usuaris mitjançant tècniques de testeig.
Coneixements del laboratori d'experiència d'usuari UserLab.
Coneixements del dispositiu de seguiment de recorregut visual eyetracking.
Coneixements de l'eina de test remot UserZoom

MÒDUL 7: USER INTERFACE
Creació de la guia d'estil de la proposta, redisseny web a partir dels resultats obtinguts en els mòduls anteriors.

TFM: TREBALL FINAL DE MÀSTER
Preparació de la síntesi dels mòduls realitzats i creació d'un nou informe per a lliurament a client del projecte complet.

seminaris presencials
Al llarg del curs s'impartiran una sèrie de seminaris o tallers presencials que estaran directament relacionats amb el mòdul que s'estigui duent a terme aquest moment.
Veure més

Destinataris

Durant aquesta edició es realitzarà l'avaluació d'un producte web, el perfil d'entrada són desenvolupadors, dissenyadors i psicòlegs interessats en aprofundir en l'aplicació pràctica de diferents metodologies i la promoció professional. El programa no requereix un perfil acadèmic d'ingrés específic, les eines i coneixements tècnics no requereixen un coneixement previ especialitzat causa de la gran heterogeneïtat de disciplines relacionades amb la usabilitat i l'experiència d'usuari.

  

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

80% on-line: Mòduls o assignatures;
20% presencial: Seminaris; Horari dels seminaris presencials: Dissabtes de 09:00-14:00

Places

16

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017, s'inicia a l'octubre de 2015 i es manté obert fins completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Durada: 9 mesos;
Inici: 2016.10.18

Objetius

Els alumnes treballen amb les tècniques més avantguardistes en usabilitat, accessibilitat i experiència d'usuari. Aprenen a fer proves amb usuaris reals i a detectar els punts clau per millorar i provocar salts evolutius en productes.
Punts clau del Màster en UX

Formació en direcció i gestió d'equips de UX.
Formació en Agile UX.
Formació en creació de pressupostos.
Planificació de projectes d'UX.
Coneixements d'analítica web.
Generació de briefings i documents de treball per a inici de projecte.
Durant tot el programa es durà a terme el seguiment del projecte mitjançant Agile UX.

Perspectives laborals

Els alumnes seran capaços de dur a terme qualsevol projecte d'usabilitat, accessibilitat o experiència d'usuari. Aquest programa s'ha dissenyat tenint en compte els requisits professionals que s'exigeixen en aquest camp. Un cop finalitzat el postgrau els alumnes podran optar a dirigir i gestionar equips de UX, a realitzar pressupostos de UX, a interpretar analítica web i tindran els recursos tècnics necessaris per poder treballar internacionalment en llocs qualificats del camp de la usabilitat i l'experiència d'usuari .

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en UX (User eXperience)

Màster en UX (User eXperience)