La Salle

Màster en UX (User eXperience)

La Salle

Màster
Semi-presencial
60 Crèdits

Descripció

El Màster en User eXperience té un caràcter professionalitzador, així que els alumnes duran a terme un projecte real d'experiència d'usuari per a una de les empreses indicades. En iniciar el postgrau els alumnes s'organitzaran en petits grups de treball multidisciplinaris i se'ls assignarà un projecte. Els programes formatius estan dissenyats perquè els lliurables acadèmics siguin realment professionals, així que els alumnes hauran de respondre dels mateixos davant seu client. Per a això, comptaran amb l'ajuda de tutors especialitzats amb àmplia experiència en aquest tipus de projectes.L'aprenentatge dels alumnes, per tant, no es limita a aspectes tècnics i / o acadèmics sinó que viuen l'experiència de portar a terme un projecte professional amb un producte real de mercat.

Temari del curs

El programa del màster està vinculat a la creació d'un projecte per a empreses en què els lliuraments de cada mòdul formen part del desenvolupament i l'evolució del projecte. Els alumnes tracten amb el client des del primer dia. El client i els professors actuen de consultors i avaluadors de tot el procés. Durant tots els mòduls els alumnes treballen aplicant metodologies Agile UX. Els lliuraments a client es realitzen des del primer mòdul.

Mòduls online
El programa consta de vuit mòduls que es portaran a terme de manera on-line. Cadascun d'aquests mòduls portarà associat un lliurable a l'empresa col·laboradora del postgrau. Per a la realització de cada pràctica els alumnes comptaran amb un tutor especialitzat per a cada mòdul que farà el seguiment de forma on-line i de forma presencial. La funció del mentor o tutor serà l'assessorament tècnic i pràctic per poder dur a terme un lliurament d'alta qualitat.

Durant els mòduls es confirmen les sessions de connexió online (mínima una per mòdul) i les dates de les preentregas per realitzar un correcte seguiment del lliurament final.

MÒDUL 1: GESTIÓ EN UX
Gestió de projectes, gestió de recursos humans orientats a UX, coneixements de com vendre un projecte d'usabilitat, accessibilitat o experiència d'usuari, control pressupostari, coordinació d'equips i màrqueting digital.

MÒDUL 2: ANALÍTICA WEB
Interacció web multiplataforma, coneixement del tractament de dades, analítica web i SEO. Arquitectura d'informació.

MÒDUL 3: USER centered DESIGN
Definició, principis bàsics, estàndards i normatives d'usabilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 4: ACCESSIBILITAT I UX
Definició, estàndards, normatives i legislació d'accessibilitat en dispositius mitjana.

MÒDUL 5: CONCEPTUALITZACIÓ DE PRODUCTE
Tècniques de sketching, elaboració de wireframes i disseny de prototips centrats en l'experiència d'usuari.
Coneixements de l'eina de prototipatge AXURE

MÒDUL 6: TÈCNIQUES D'AVALUACIÓ D'EXPERIÈNCIA D'USUARI
Descripció de diferents tècniques d'avaluació i millora de l'experiència d'usuari. Realització d'estudis de definició de les necessitats i desitjos dels usuaris mitjançant tècniques de testeig.
Coneixements del laboratori d'experiència d'usuari UserLab.
Coneixements del dispositiu de seguiment de recorregut visual eyetracking.
Coneixements de l'eina de test remot UserZoom

MÒDUL 7: USER INTERFACE
Creació de la guia d'estil de la proposta, redisseny web a partir dels resultats obtinguts en els mòduls anteriors.

TFM: TREBALL FINAL DE MÀSTER
Preparació de la síntesi dels mòduls realitzats i creació d'un nou informe per a lliurament a client del projecte complet.

seminaris presencials
Al llarg del curs s'impartiran una sèrie de seminaris o tallers presencials que estaran directament relacionats amb el mòdul que s'estigui duent a terme aquest moment.
Veure més

Destinataris

Durant aquesta edició es realitzarà l'avaluació d'un producte web, el perfil d'entrada són desenvolupadors, dissenyadors i psicòlegs interessats en aprofundir en l'aplicació pràctica de diferents metodologies i la promoció professional. El programa no requereix un perfil acadèmic d'ingrés específic, les eines i coneixements tècnics no requereixen un coneixement previ especialitzat causa de la gran heterogeneïtat de disciplines relacionades amb la usabilitat i l'experiència d'usuari.

  

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Horari/Torn

80% on-line: Mòduls o assignatures;
20% presencial: Seminaris; Horari dels seminaris presencials: Dissabtes de 09:00-14:00

Places

16

Data Límit:

El procés d'admissió per al curs acadèmic 2016-2017, s'inicia a l'octubre de 2015 i es manté obert fins completar el límit de places establert per a cada màster.

Durada

Durada: 9 mesos;
Inici: 2016.10.18

Objetius

Els alumnes treballen amb les tècniques més avantguardistes en usabilitat, accessibilitat i experiència d'usuari. Aprenen a fer proves amb usuaris reals i a detectar els punts clau per millorar i provocar salts evolutius en productes.
Punts clau del Màster en UX

Formació en direcció i gestió d'equips de UX.
Formació en Agile UX.
Formació en creació de pressupostos.
Planificació de projectes d'UX.
Coneixements d'analítica web.
Generació de briefings i documents de treball per a inici de projecte.
Durant tot el programa es durà a terme el seguiment del projecte mitjançant Agile UX.

Perspectives laborals

Els alumnes seran capaços de dur a terme qualsevol projecte d'usabilitat, accessibilitat o experiència d'usuari. Aquest programa s'ha dissenyat tenint en compte els requisits professionals que s'exigeixen en aquest camp. Un cop finalitzat el postgrau els alumnes podran optar a dirigir i gestionar equips de UX, a realitzar pressupostos de UX, a interpretar analítica web i tindran els recursos tècnics necessaris per poder treballar internacionalment en llocs qualificats del camp de la usabilitat i l'experiència d'usuari .

Promocions

A La Salle, les persones estan per sobre de tot i el nostre programa de beques permet que els que disposin dels coneixements i competències necessàries puguin estudiar amb nosaltres, independentment de la seva situació econòmica, familiar, procedència geogràfica i cultural.

Com a mitjana, un 15% dels estudiants de màsters i postgraus de La Salle - Universitat Ramon Llull es beneficien anualment de les beques atorgades des de La Salle Campus Barcelona.

Cada candidat podrà optar única i exclusivament a una beca pel que si un candidat aplica a més d'una beca només es valorarà el seu expedient per a optar a una de les beques sol·licitades.

Preu

A consultar

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en UX (User eXperience)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en UX (User eXperience)