Descripció

L'MBA en Control Financer Global és el programa acadèmic de major durada i amb major nombre de crèdits que pot cursar-se en el IBEF. Per obtenir el MBA s'ha de cursar una combinació de plans d'estudi que atorgui un determinat nombre de crèdits.Els àmbits de formació que abasta el IBEF inclouen:

- Anàlisi financera

- Anàlisi d'inversions

- Anàlisi i interpretació d'estats financers

- Anàlisi borsària

- Consolidació i "Financial Reporting"

- Normes Internacionals de Comptabilitat (NIC)

- Auditoria i control intern

- Organització i Administració d'Empreses

- Control de Gestió

- Business Pla i Control pressupostari- Sistema de crèdits: cadascuna de les àrees de formació impartides pel IBEF assignat un nombre de crèdits. Per adquirir la titulació MBA són necessaris 210 crèdits. L'alumne pot demanar consell al Departament d'Admissions sobre la millor combinació de programes de formació.- Durada: L'MBA en Control Financer Global és un programa de formació en línia la durada aproximada és de dotze mesos. Un dels avantatges dels programes e-learning és que el ritme acadèmic el marca el propi alumne. Per tant, és possible que la durada dels estudis pugui reduir. També és possible, en circumstàncies especials, sol · licitar una pròrroga d'ampliació de termini.

Veure més

Titulació obtinguda

El diploma que rep l'alumne després de culminar els seus estudis és el de MBA en Control Financer Global, títol privat que atorga el IBEF.

Promocions

Beques: les sol · licituds de beca seran analitzades pel Departament d'Admissions de l'IBEF i es concediran en funció de les característiques personals i professionals del sol · licitant.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

MBA en Control Financer Global

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

MBA en Control Financer Global