Descripció

L'ecosistema digital afecta totes les empreses. La transformació afecta les estructures organitzatives, posicionament de marca, les estratègies de client experiència de, màrqueting i comunicació i la integració de processos de back office.

És cada vegada més necessari dur a terme aquesta transformació en les empreses amb les millors estratègies possibles.

L'MBA consisteix a aprendre a estructurar un model de negoci al voltant de la digitalització des de totes les àrees de negoci de forma competitiva.

L'MBA desenvolupa les habilitats directives, de pensament crític i de presa de decisions entorn a la tecnologia d'internet i el seu impacte en totes les àrees de negoci.

En acabar, l'alumne tindrà totes les habilitats per dur a terme i liderar la transformació digital i els processos d'innovació en el seu sector.

Veure més

Temari del curs

El pla d'estudis es desenvolupa en 10 mòduls començant al mes novembre o al mes de maig de cada any amb un esquema de 8 mòduls obligatoris. A això se li afegeix 4 assignatures optatives, 2 tallers pràctics i un projecte empresarial real que s'iniciarà a finals del primer mòdul i que s'estendrà durant tot el transcurs de l'MBA.
Els diferents mòduls s'estructuren en setmanes on l'alumne té una sèrie de metes i fites de complir i un projecte on posar en pràctica els coneixements que adquireix amb la guia i supervisió d'un mentor. Aquests reptes o fites es focalitzen en el treball col·laboratiu, en els materials del mòdul i en l'ús d'eines tecnològiques.

Estructura del programa:
Previ a l'inici del curs acadèmic, hi ha un mòdul introductori per facilitar el maneig de la plataforma i establir un rodatge al model d'aprenentatge "on-line".
Els mòduls s'agrupen en tres blocs conductors sobre els quals pivota tot el programa, que són els següents:
• Bloc 1.- Ecosistema Digital, on es defineixen els conceptes fonamentals de la transformació digital de la indústria i les empreses de serveis, així com de les noves tendències tecnològiques i el seu impacte en el mercat.
• Bloc 2.- Digital Business: Operativa i Estratègia, on es presenten els conceptes i elements necessaris per poder gestionar una empresa digital, o bé liderar la transformació digital d'una empresa tradicional.
• Bloc 3.- Aprofundiment. En aquest bloc l'alumne pot escollir assignatures tecnològiques que aprofundeixen en tècniques i conceptes específics com data analytics o cyberseguridad, o assignatures de negoci on es farà més èmfasi en l'impacte de la digitalització en tots els departaments de l'empresa.

Bloc I: Ecosistema Digital
• Transformació Digital, noves tendències tecnològiques i impacte en els mercats
• Fonaments i Tendències d'eBusiness
• Gestió de Projectes

Projecte empresarial.

Bloc II: Digital Business: Operativa i Estratègia
• Design Thinking i Innovació
• Màrqueting digital, programari i tècniques
• eCommerce
• Supply Chain Integration
• Sistemes d'Informació en l'empresa
• Gestió de Projectes

Bloc III: Especialització Negoci
• Dret digital
• Finances per eBusiness: Monetització, mitjans de pagament, riscos, sistemes de finançament
Veure més

Destinataris

L'MBA a Digital Ecosistem està dirigit a professionals de qualsevol sector que vulguin ampliar els seus coneixements així com complementar la seva formació tecnològica en el camp d'E-Business, transformació digital i innovació.

Els mòduls del curs estan dissenyats per a aquells professionals que aspirin a accelerar el desenvolupament de la seva carrera professional i entendre l'important paper de la digitalització en els seus models de negoci i en el funcionament de les empreses.

Veure més

Durada

Datae inici: Noviembre 2018.
Durada: 10 mesos.

Objectius

Aprofundir en els conceptes fonamentals del business i les estratègies de transformació digital.

Saber estructurar un model de negoci al voltant de la digitalització.

Entendre tot el procés de gestió de la innovació oberta.

Conèixer i interioritzar els aspectes més rellevants de la tecnologia d'internet i els seus impactes en totes les àrees d'una empresa.

Capacitat d'anàlisi per saber interpretar les mètriques d'aquest model de negoci i convertir-los en informació rellevant per a la presa de decisions.

Pensament crític per qüestionar els estàndards.

Adquirir les competències professionals i personals pròpies d'un emprenedor de l'era digital

Perspectives laborals

En Three Points Business School apostem per la formació com a motor de canvi, de creixement i de millora tant personal com professional. L'aplicació de les competències desenvolupades al llarg del Màster en l'àmbit professional permetrà a l'alumne contribuir i liderar el creixement i la millora de la seva organització o empresa.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

MBA en Transformació Digital

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

MBA en Transformació Digital