Ostelea - EAE

MBA a Hospitality i Turisme (Full Time) Barcelona

Ostelea - EAE

Màster oficial
Presencial
Oficial / Homologat
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

L'MBA en Hospitality i Turisme? Full Time del Campus de Madrid i de Barcelona de Ostelea neix amb l'objectiu de formar els futurs líders del sector turístic: directius, professionals i emprenedors capaços de gestionar, al més alt nivell, projectes empresarials en l'àmbit turístic i hoteler, per a la qual que incideix, de manera molt especial, en el desenvolupament d'habilitats i aptituds directives de caràcter estratègic.

Raons per estudiar el MBA:

• Cicle de trobades amb directius d'hotels i d'empreses de restauració, i consultors turístics internacionals.

• Oficialitat del títol.

• Pràctiques obligatòries.

• Business Game: El programa implementa l'aprenentatge a través de la simulació de negocis, en forma de model físic, el que implica el repte d'entendre la planificació estratègica a través de la seva pràctica i execució en un context molt aproximat a la realitat a la que s'enfronten els executius en el seu dia a dia.

• International faculty: Part dels continguts de determinades assignatures és impartida per professors d'universitats i escoles de negocis partner de Ostelea.

• Metodologia del cas: És la metodologia docent principal d'aquest programa, i consisteix en enfrontar al participant amb situacions empresarials reals amb la finalitat que aquest les analitzi i proposi les seves pròpies solucions.

• Residencial Skills Management: Cap de setmana (inclou 2 nits d'hotel) per realitzar un intensiu d'activitats directives.

• Grup de Recerca: Part del claustre docent del màster està integrat en el Grup d'Investigació Multidisciplinar en Turisme d'EAE (GRIT-EAE), que centra la seva producció científica en el camp de la gestió del turisme internacional.

• Multiculturalitat: Més del 85% dels estudiants són internacionals, el que aporta una valuosa aproximació multicultural a les diferents disciplines abordades durant el programa.

• Seminari "Doing Business in Spain": Emprenedors a Espanya ens expliquen els factors clau a tenir en compte per tenir èxit i ser competitius en el mercat espanyol.

Veure més

Temari del curs

L'MBA en Hospitality i Turisme es classifica en 5 mòduls:
Entorn i mercats turístics globals
Direcció de persones
Recursos estratègics en l'empresa hotelera
Direcció estratègica d'empreses hoteleres
Treball de fi de màster i pràctiques d'empresa
Seminari d'Intensificació

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol.

Durada

Propera convocatòria: octubre 2017.

Objetius

• Visió internacional en la indústria turística: Oferir una formació directiva amb visió internacional en la indústria turística, a la vegada que una perspectiva flexible i adaptable a un entorn global canviant i competitiu. Integrant els principals àmbits de la gestió turística des d'una òptica interdisciplinària i integral.

• Estratègia: Assegurar una gestió empresarial turística basada en plans estratègics i orientada a l'obtenció de resultats.

• Necessitats: Donar resposta a les necessitats de formació de directius especialitzats en el sector turístic.

• Innovació: Desenvolupar la capacitat d'innovació i de gestió creativa en els directius d'empreses turístiques i hoteleres. Oferint els coneixements i habilitats en les noves tecnologies aplicades al turisme i en l'e-Tourism, en particular.

• Futurs líders: Formar els futurs líders de la indústria hotelera i turística global. Dotar de les habilitats directives i de les competències necessàries a directius i empresaris del sector turístic per assegurar lideratges dinàmics, eficaços i d'èxit.

• Tendències: Analitzar les tendències globals del sector, i adquirir les perspectives i estratègies per a convertir-se en líders ètics d'organitzacions turístiques mundials.

Titulació obtinguda

Màster Universitari en Administració i Direcció d'Empreses, amb menció a International Business, per la Universitat Politècnica de Catalunya (OFICIAL), i intensificació en Hospitality & Tourism Management per Ostelea School of Tourism & Hospitality (PROPI)
MBA a Hospitality i Turisme per Ostelea School of Tourism & Hospitality (PROPI)
MBA a Hospitality i Turisme per EAE Business School (PROPI)

Perspectives laborals

Director o gerent d'hotel, o d'altres establiments turístics.
Director operatiu o responsable d'àrees funcionals en empreses turístiques.
Director corporatiu en empreses hoteleres i turístiques, en qualsevol de les seves àrees funcionals.
Director d'empreses que operen en el sector turístic en general.
Càrrecs de responsabilitat en empreses i institucions públiques del sector.
Llocs en empreses d'oferta complementària, de màrqueting i comercialització vinculades a la indústria hotelera i turística
Emprenedor en negocis del sector turístic, o relacionats amb el mateix.
Assessor / consultor turístic i hoteler.

Promocions

Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als nostres estudiants.

Preu

A consultar.

Avantatges del curs

Serveis Transversals addicionals inclosos en el teu màster (places limitades):
Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP).
Formació orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria).
Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector.
Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid).
Idiomes: Anglès o Francès a triar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

MBA a Hospitality i Turisme (Full Time) Barcelona

MBA a Hospitality i Turisme (Full Time) Barcelona