MBA a Hospitality i Turisme (Online)

Màster
On-line
9500 €

Descripció

L'MBA en Hospitality i Turisme? Online de Ostelea neix amb l'objectiu de formar els futurs líders del sector turístic: directius, professionals i emprenedors capaços de gestionar, al més alt nivell, projectes empresarials en l'àmbit turístic i hoteler, per al que incideix, de manera molt especial, en el desenvolupament d'habilitats i aptituds directives de caràcter estratègic.

Raons per estudiar el MBA a Hospitality i Turisme? Online en Ostelea:
• Multiculturalitat: Més del 85% dels estudiants són internacionals, el que aporta una valuosa aproximació multicultural a les diferents disciplines abordades durant el programa.
• Business Game: El programa implementa l'aprenentatge a través de la simulació de negocis, en forma de model físic, el que implica el repte d'entendre la planificació estratègica a través de la seva pràctica i execució en un context molt aproximat a la realitat a la que s'enfronten els executius en el seu dia a dia.
• Metodologia del cas: És la metodologia docent principal d'aquest programa, i consisteix en enfrontar al participant amb situacions empresarials reals amb la finalitat que aquest les analitzi i proposi les seves pròpies solucions.
• Classes en línia en temps real: El programa Online permetrà als alumnes combinar la feina i la família amb les seves classes. Totes les assignatures del programa compten amb docència en línia en temps real o en diferit, segons les necessitats de l'estudiant.

Temari

L'Executive MBA a Hospitality i Turisme Online està dividit en 6 mòduls:
Entorn i mercats globals
Direcció de persones
• Direcció de l'empresa internacional
Internacionalització de l'empresa
Treball de fi de màster
Seminari d'Intensificació

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Propera convocatòria: octubre 2017.

Objectius

• Visió internacional en la indústria turística: Oferir una formació directiva amb visió internacional en la indústria turística, a la vegada que una perspectiva flexible i adaptable a un entorn global canviant i competitiu. Integrant els principals àmbits de la gestió turística des d'una òptica interdisciplinària i integral.
• Estratègia: Assegurar una gestió empresarial turística basada en plans estratègics orientada a l'obtenció de resultats.
• Necessitats: Donar resposta a les necessitats de formació de directius especialitzats en el sector turístic.
• Innovació: Desenvolupar la capacitat d'innovació i de gestió creativa en els directius d'empreses turístiques i hoteleres. Oferint els coneixements i habilitats en les noves tecnologies aplicades al turisme i en l'e-Tourism, en particular.
• Futurs líders: Formar els futurs líders de la indústria hotelera i turística global. Dotar de les habilitats directives i de les competències necessàries a directius i empresaris del sector turístic per assegurar lideratges dinàmics, eficaços i d'èxit.
• Tendències: Analitzar les tendències globals del sector, i adquirir les perspectives i estratègies per a convertir-se en líders ètics d'organitzacions turístiques mundials.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa obtindrà TRIPLE TITULACIÓ Màster Universitari en Administració i Direcció d'Empreses, per la Universitat Rei Juan Carlos (PROPI), i intensificació en Hospitality & Tourism Management per Ostelea School of Tourism & Hospitality (PROPI) MBA in Hospitality & Tourism Management, per Ostelea School of Tourism & Hospitality (PROPI) MBA in Hospitality & Tourism Management, per EAE Business School (PROPI)

Perspectives laborals

Director o gerent d'hotel, o d'altres establiments turístics. Director operatiu o responsable d'àrees funcionals en empreses turístiques. Director corporatiu en empreses hoteleres i turístiques, en qualsevol de les seves àrees funcionals. Director d'empreses que operen en el sector turístic en general. Càrrecs de responsabilitat en empreses i institucions públiques del sector. Llocs en empreses d'oferta complementària, de màrqueting i comercialització vinculades a la indústria hotelera i turística Emprenedor en negocis del sector turístic, o relacionats amb el mateix. Assessor / consultor turístic i hoteler.

Promocions

Programa Ajudes Econòmiques i Beques:
Ostelea posa a disposició dels candidats beques que consisteixen en ajudes econòmiques amb l'objectiu de donar suport als nostres estudiants.

Avantatges del curs

Serveis Transversals addicionals inclosos en el teu màster (places limitades): Programa per al desenvolupament de competències directives: Tourism Skills Development Program (TSDP). Formació orientada a l'ocupabilitat: Itineraris de carreres professionals, setmana de l'ocupabilitat, fòrum d'ocupació, programa de graduats, entre d'altres (subjecte a convocatòria). Conferències mensuals amb Directius dels diferents departaments o CEO d'empreses representatives del sector. Seminaris en Hospitality (Barcelona) o Sostenibilitat (Madrid). Idiomes: Anglès o Francès a triar.

Borsa de treball

Serveis de Carreres Professionals.

Professorat

El màster està dirigit per Roberto Torregrosa, amb més de 30 anys d'experiència en empreses de restauració i allotjament, cadenes nacionals, internacionals i establiments independents. Hotels com Hilton Barcelona, ​​Rei Joan Carles I són alguns dels establiments de renom on ha desenvolupat la seva carrera professional en càrrecs directius. President de l'Associació Catalana de Professionals del Turisme. Membre de la Taula del Turisme de la Generalitat de Catalunya i Especialista en management hoteler. Per assegurar una excel·lent experiència en Ostelea, el paper exercit pel nostre equip de professors és fonamental. Com a tal, Ostelea compta amb un excel·lent equip de professors altament respectats en cada camp de la matrícula. El claustre de Ostelea es compon d'un equip de professors universitaris, professionals i professors altament qualificats i reconeguts, que garanteixen el compliment dels objectius fixats per a cada programa i activitats
Campus i seus: Ostelea - EAE
Ostelea Barcelona
C/ Aragó, 28 08015 Barcelona
Ostelea Madrid
C/ Príncipe de Vergara, 108 28002 Madrid
Cursos més populars
X