Mecanografia audiovisual

Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

El mètode Sight and Sound de mecanografia consisteix a aprendre a escriure amb tots els dits i sense mirar el teclat, a través de l'educació dels reflexos per la coordinació sentit-tacte.
L'avantatge evident d'aquest sistema és que, al no memoritzar no s'oblida. Amb el temps pot ser que la persona perdi velocitat per falta de practica, però el que no perdrà mai és el mètode, per tant sempre podrà utilitzar el teclat universal, sense la necessitat de mirar-ho, i recuperar la velocitat perduda amb una mica de practica.

Temari

Els cursos consten de dues parts bé diferenciades:
1. 7 classes a la sala audiovisual, on s'aprèn la posició de les tecles en el teclat i s'arriba a escriure a una velocitat màxima de 40 p.p. m. Aquestes classes són comunes per a tots els alumnes.
2. La resta de les classes es fa a la sala d'àudio, on les classes són individualitzades i cada alumne segueix el seu propi ritme, augmentant la velocitat d'una forma progressiva.

Destinataris

Teyca ofereix diversos cursos personalitzats segons les necessitats de cada alumne en concret.
Els nostres cursos van des de 120 fins a 400 p.p.m oferint d'aquesta manera la velocitat a mesura tant per a un nen de 9 anys com per a un executiu o una secretària d'adreça.
Mecanografia audiovisual
Teyca
Campus i seus: Teyca
Teyca
c/ Sant Antoni, 35 08201 Sabadell (Barcelona)
Cursos més populars
X