Ceina

Curs de Mecanografia

Ceina

Curs
Presencial
  • Igualada (Barcelona)

Descripció

El mètode de formació mecanogràfica emprat a Ceina central, i a algun dels seus centres associats, és un sistema professional d'ensenyament, basat en un mètode científic que garanteix el domini de la tècnica i l'adopció progressiva de la velocitat amb una precisió del 98% i una velocitat mínima de 250 pulsacions per minut (poden arribar a ser 450 pulsacions per minut).Es tracta d'un curs complert i intel·ligent, que genera exercicis en funció dels errors individuals. Conté tècnica d'escriptura amb més de 120 exercicis distribuïts en 20 nivells. Adquisició de velocitat, pràctiques amb estímuls visuals i auditius que marquen el ritme per a arribar als objectius. Test de mecanografia, exercicis que comproven l'evolució de l'aprenentatge amb estadístiques de resultats. Jocs d'habilitat.És un sistema multimèdia, que inclou idiomes i un mòdul de dictats per adquirir i perfeccionar la velocitat de l'usuari.

 
Veure més

Destinataris


  • Introducció al sistema d'aprenentatge amb les normes i posició correcta dels dits a les tecles corresponents.

  • Domini de la tècnica amb 20 lliçons que inclouen gran quantitat d'exercicis. És el propi programa el que, en funció dels resultats, permet avançar al següent nivell quan s'ha assolit la precisió demanada com a objectiu.

  • Adquisició de velocitat, pràctiques amb estímuls que marquen el ritme de les pulsacions a aconseguir a cada exercici, poden arribar a les 450 per minut.

  • Dictats, exercicis sense text a la pantalla, per agilitar l'adquisició de velocitat. Pot practicar-se en qualsevol dels idiomes inclosos. Les veus són de professors natius.

  • Joc d'habilitat amb dificultat creixen i en competició directa amb l'ordinador.

  • Tests mecanogràfics que presenten els exercicis corregits, junt als resultats obtinguts.Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Mecanografia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos