Netlanguages

Metodologia per a Professors - Primària

Netlanguages

Curs
On-line
30 Hores

Descripció

Santillana Net Languages - Cursos de Metodologia per a Professors  

nivell Primària  

La sèrie de Metodologia per a Professors d'Anglès està disponible en dues modalitats: un curs per a professors de primària, i un altre dirigit a professors de secundària i adults.Cada curs consta de 10 unitats, que estan dissenyades al voltant d'un tema (per ex., 'Fast Food') i tenen 16 seccions cadascuna.Aquestes seccions inclouen: comprensió escrita, vocabulari, gramàtica, expressió oral, pronunciació, anglès funcional, expressió escrita i 2 tutories escrites.Cada unitat integra també una secció íntegrament dedicada a millorar les teves habilitats docents i ampliar el teu coneixement del món de ELT.  
A través d'una àmplia gamma d'exercicis i activitats multimèdia de correcció automàtica, i de l'assistència continuada per part del teu tutor, aconseguiràs ampliar i reciclar els teus coneixements de metodologia per aplicar-los a la teva classe d'anglès.  

Santillana Net Languages proporciona a cada alumne el suport continu durant el curs del seu propi professor personal, un professional altament qualificat de l'organització International House.  

TEMARI:  
En acabar el curs de Metodologia per a professors d'anglès de primària, hauràs cobert, amb el suport continuat del teu tutor formador, les següents àrees:  
- Organització de la classe-Objectius de la lliçó  
- Estils d'aprenentatge  
- Ensenyar vocabulari-Drills & Chants-Activitats de comprensió oral  
- Llibres de text-Expressió escrita  
- Projectes  
- Avaluació contínua  

Certificats:  
Els cursos d'anglès de Net Languages estan certificats per la University of Aston, al Regne Unit.A més, tots els cursos compten amb el reconeixement de l'organització internacional d'idiomes International House.  

ALTRES DADES D'INTERÈS:  

També oferim cursos de:  

Anglès per al Treball  

Anglès per a Professors  

Metodologia per a Professors  

Anglès per a Nens  

Español General
Veure més

Destinataris

Dirigit a professors d'anglès d'ensenyament primari amb experiència o novells, així com estudiants de magisteri orientats a l'ensenyament primari.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Metodologia per a Professors - Primària

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Metodologia per a Professors - Primària