ANEF, Formación de Técnicos del Fitness

Curs de Monitor d'Aeròbic, Step i tonificació

ANEF, Formación de Técnicos del Fitness

Curs
Presencial | Distància
465 €

Descripció


El curs consta de sis llibres-tres cds complementaris ("Fer Esport") que abasten la pràctica totalitat de conceptes teòrics i exemples d'exercicis pràctics que necessita un instructor de fitness en sala muscular per al correcte desenvolupament del seu treball.En el curs es presenten quatre llibres (1-5) amb els coneixements comuns a totes les àrees fisicoesportives adequats a les necessitats del Fitness en sala de musculació. A més es presenta un llibre més amb dibuixos anatòmic-pràctics dels principals exercicis de musculació. Els temes es desenvolupen en un llenguatge clar i concís juntament amb abundants il · lustracions que faciliten la comprensió.


Temari del curs

MATERIAL DIDÀCTIC LLIBRES :

1 . ANATOMIA DEL MOVIMENT

2 . TEORIA DE L'ENTRENAMENT

3 . LESIONS ESPORTIVES

4 . NUTRICIÓ ESPORTIVA
5 . INSTRUCTOR EN TÈCNIQUES D'AERÒBIC , STEP I TONIFICACIÓ

6 . EXERCICIS DE TONIFICACIÓ AMB DIFERENTS MATERIALSVIDEOS i CD 'S :

1 . Dos vídeos ANEF amb tot el contingut pràctic .

2 . Un DVD amb sessions completes de música per aeròbic i altres recursos i eines .

3 . 3 CD ROM amb contingut multimèdia addicional teoricopràctic .


MÈTODE D'AVALUACIÓ

Cada llibre , tindrà un full d'avaluació que , un cop completada per l'alumne / a , serà remesa al centre ANEF al qual ha sol · licitat el curs . En el curs d'Aeròbic , Step i Tonificació a distància , juntament amb aquests fulls d'avaluació es realitzarà un vídeo demostratiu , per part de l'alumne / a, que servirà d'avaluació de la part pràctica . L'estructura del vídeo ve determinada per un guió donat per ANEF prèviament .

L'alumne / a tindrà en cadascuna de les avaluacions un màxim de tres convocatòries per poder aprovar . A partir de la quarta convocatòria l'alumne / a haurà d'abonar l' import total del curs per obtenir noves convocatòries .

A més dels tres cds contenen un atles de tots els músculs i els moviments que realitzen i un diccionari de termes tècnics.

L'alumne / a tindrà a la seva disposició durant la realització del curs tutors especialistes de cada matèria per a qualsevol tipus de consulta que desitgi.
Veure més

Preu

465 €
El preu del curs és de 465 euros que s'ha d'abonar en un sol pagament mitjançant transferència bancària en el moment de realitzar la matrícula.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Monitor d'Aeròbic, Step i tonificació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Monitor d'Aeròbic, Step i tonificació